Till innehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Eldorado Resurscenter

Eldorado Resurscenter - aktivitet, kunskap och kultur

På Eldorado Resurscenter jobbar vi med aktivitet, kunskap och kultur för personer med svår till mycket svår intellektuell funktionsnedsättning, deras anhöriga och personal. Du kan besöka våra aktivitets- och sinnesrum, delta i kultur- och fritidsaktiviteter, umgås i våra miljöer och ta en fika i kaféet på Dalheimers hus. Som anhörig eller personal kan du ta del av våra utbildningar, få handledning eller komma på studiebesök.

Aktuellt

Höstens utbildningar hos oss

Publicerad 27 maj 2024
Nu kan du anmäla dig till höstens utbildningar på Eldorado Resurscenter. De är kostnadsfria och fokus ligger som vanligt på alternativ och kompletterande kommunikation (AKK), sinnesstimulering och musik. I höst erbjuds ett färre antal utbildningar på grund av att Eldorado Resurscenter ska flytta.

Information om hösten och flytt till Kustgatan 10

Publicerad 6 maj 2024
Eldorado Resurscenter är öppet som vanligt fram till 19 oktober. Därefter packar vi ihop och flyttar till Kustgatan 10. Någon gång under första kvartalet 2025 kommer vi att öppna på vår nya adress och återigen erbjuda besök och aktiviteter, men under andra former.

Internationella konferensen ISNA i Göteborg

Publicerad 15 april 2024
Den senaste forskningen om sinnesstimulans kommer att lyftas fram på en internationell konferens i oktober. Sinnesstimulans används inom allt från funktionsstöd, psykiatri och förlossningar till demensvård och skola. Därför kommer konferensen att locka många olika yrkesgrupper. Nu öppnar anmälan.
${loading}