Din lägenhet på Dunfin är på 35 m² och har en öppen planlösning med högt i tak och stort ljusinsläpp. Du har ett badrum med toalett och dusch, höj- och sänkbart tvättfat och egen tvättmaskin samt torktumlare. Utsikten är mot bostadsområdet och från vissa lägenheter skymtas grönområden. Foto: Cordovan Communication

Lägenheterna

Här kan du läsa om lägenheterna på Dunfins Vård- och omsorgsboende. Du kan också se exempel på hur en hyresgäst har inrett sin lägenhet.

Såhär kan en lägenhet se ut

Din lägenhet på Dunfin är på 35 m² och har en öppen planlösning med högt i tak och stort ljusinsläpp. Du har ett badrum med toalett och dusch, höj- och sänkbart tvättfat och egen tvättmaskin samt torktumlare. För enkelhetens skull är det skjutdörrar till badrum och garderober och det finns inga trösklar. Det finns en köksdel med kyl och frys. Utsikten är mot bostadsområdet och från vissa lägenheter skymtas grönområden. I hyran ingår ett basutbud inom TV som är digitalt kopplat till bredband.

Detta är ett exempel på hur en hyresgäst på Dunfins Vård- och omsorgsboende har inrett sin lägenhet.

Bra att veta när du flyttar in

På vård- och omsorgboendet finns det en höj- och sänkbar säng, madrass och trygghetslarm tillgängligt i varje lägenhet. Utöver det tar du med dig dina egna möbler.