Till innehåll

Askimsskolan F-6

Välkommen till Askimsskolan

Askimsskolan med lust för lärande med hjärta och hjärna. Skolan ligger i norra delen av Askim, i närheten av Sisjöns naturområde. Här går cirka 310 elever från förskoleklass till årskurs sex. Skolan har också ett fritidshem med 6 avdelningar. Via gemenskap, öppenhet, tillit och ömsesidig respekt bidrar vi till ett rikt och meningsfullt lärande. Alla barn är allas barn. Soltankar - vi tror gott om varandra och vi gör varandra bra. Skolan är under ombyggnad och den nya beräknas vara klar våren 2025.

Aktuellt

Information: Vi ska bygga en ny skola

Publicerad 26 oktober 2021
Vi ska bygga en ny skola! På vägen till att vi kan flytta in i nya lokaler vill skolans rektor informera om vad som händer.

Anette Fredriksson nominerad till pris för sitt arbete med digitala läromedel

Publicerad 8 september 2021
Anette Fredriksson på Askimsskolan är nominerad till att få Guldäpplet 2021. Det är en utmärkelse som vill lyfta fram lärare som utvecklar undervisningen med stöd av digitala verktyg, medier och arbetsformer.

”Askimsskolan är en fantastisk arbetsplats”

Publicerad 8 maj 2019
I senaste numret av Tidningen Respons kan du läsa en intervju med Askimsskolans rektor Katarina Elfvin. I intervjun berättar Katarina hur hon ser på rektors ledarskap, vad som gör personalen på Askimsskolan så bra och varför det är viktigt med bra kommunikation med vårdnadshavare.
${loading}