Passbeskrivning

Vid Vättlefjälls motionscentrum har vi gruppträningspass med varierande intensitet och fokus.

Styrka

Gymcirkel

Ett styrkeinriktat stationspass i gymmet. Olika redskap används. Vid gymcirkel är gymmet endast öppet för passdeltagare.

Kondition/styrka

Funktionell träning bas
Ett pass där du med varierande redskap tränar utifrån dina egna förutsättningar. Fokus på puls, styrka, balans och rörlighet.

Gympa bas
Rörelseglädje till härlig musik. Ledarledda enkla rörelser som kan anpassas efter din nivå för att få upp pulsen. Passet inleds med uppvärmning och rörlighetsträning för att sedan övergå till mer fokus på puls. Inslag av styrkeövningar med kroppsvikt. Inga hopp.

Smidighet/styrka

Yoga bas / Yoga

Balans, styrka och rörlighet i fokus. Andningen är en viktig del av passet. Stående och sittande positioner varvas i mjuka flöden. Passets upplägg varierar då instruktören själv sätter karaktären på passet. 

Yinyoga
En återhämtande form av yoga där avslappning, närvaro och andning är i fokus. Sittande och liggande positioner varvas i mjuka flöden. Ta gärna med en varm tröja.

Rörlighet
Ett dynamiskt rörlighetspass där vi arbetar igenom hela kroppen för att förbättra vår rörlighet och kroppskontroll.

Övrigt

Skogsmeditation
Vi tar oss ut i naturen, övar på att komma ner i varv och lyssnar in kroppen genom olika avslappningsövningar. Vi fokuserar på närvaro, avslappning och återhämtning.