Så här bokar du gruppträning

Det finns flera sätt att boka plats på gruppträningspass. Välj själv vad som passar dig bäst.

Skapa ett konto

För att kunna boka plats på våra gruppträningspass måste du ha ett konto hos oss. Har du aldrig haft ett konto hos oss behöver du skapa det. Det gör du lättast på webben. 

 1. Gå in på vår bokningssida på webben.
 2. Klicka på knappen Logga in längst upp i det högra hörnet.
 3. Välj Registrera dig.
 4. Välj vilken anläggning du vill tillhöra (du kan boka pass på alla våra anläggningar oavsett vilken du väljer nu).
 5. Fyll i ditt personnummer. När du fyllt i ditt personnummer hämtas automatiskt ditt namn och din adress.
 6. Fyll i din e-postadress och ditt telefonnummer.
 7. Välj ett lösenord och bekräfta.

Du är nu inloggad och kan boka plats på den anläggning du har valt som din. Vill du boka plats på andra anläggningar kan du lägga till en eller flera anläggningar i listen högst upp på bokningssidan.

Om du har ett konto men har problem med att logga in kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig.

Boka i vår app

I vår app kan du boka plats på gruppträningspass och på Lundbybadets utomhusbad.  För att ladda ner vår gruppträningsapp gör du så här:

 1. Sök efter "Gruppträning Idrott & förening" där du laddar ner appar i din telefon eller surfplatta.
 2. Ladda ner appen och öppna den.
 3. Klicka på inställningar, de tre sträcken längst upp i vänster hörn.
 4. Skriv in ditt användarnamn, det är den e-postadress du angett till oss.
 5. Skriv in ditt lösenord. Har du fått hjälp av vår personal att skapa ett konto är ditt lösenord ditt födelsedatum, till exempel 770928. Har du skapat ditt konto själv loggar du in med det lösenordet du har valt.  
   

Observera att du inte kan skapa ett nytt konto via appen. Det gör du lättast via vår bokningssida på webben. Instruktioner för hur du skapar ett konto ser du längre upp på den här sidan.

Boka på webben

Vill du boka in dig via webben gör du det på vår bokningssida.

Boka på telefon

Vill du boka plats via telefon kan du ringa till den anläggning du vill boka tid på så hjälper personalen dig. Telefonnummer till din anläggning hittar du under rubriken Kontakt längst upp på denna sidan.

Bokningsregler

Gruppträning

Om du har bokat plats på ett gruppträningspass utan att avboka eller dyka upp vid tre tillfällen stänger vi dina möjligheter att förboka plats. Detta gäller under de kommande 90 dagarna. Du kan fortfarande vara med på gruppträningen men endast via drop-in-platserna som släpps tio minuter innan passet startar. Vill du kunna förboka plats innan de 90 dagarna har gått får du betala en avgift på 100 kronor.

Avboka din plats senast två timmar innan passets starttid. Bokningen är personlig och du kan inte ge bort din plats eller ta någon annans.

Du kan boka plats på ett pass tidigast fem dagar i förväg och senast 15 minuter innan starttid.

Din plats på gruppträningen är reserverad för dig fram till tio minuter innan passet startar. Har du inte hämtat ut din biljett då släpps din plats för drop-in.

Om du inte har bokat plats på ett pass kan du använda dig av drop-in i mån av plats. Prata med personalen i receptionen på din anläggning för att se om det finns lediga platser.