Till innehåll

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Senast uppdaterad: 23 mars 2020 klockan 08:29 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att det finns en allmän smittspridning i samhället. Göteborgs Stad följer noggrant händelseutvecklingen. På krisinformation.se kan du hålla dig uppdaterad på läget. Tvätta händerna ofta och begränsa sociala kontakter där smitta riskerar att överföras.

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19
Foto: David Eng

Skatås motionscentrum

Skatås motionscentrum ligger mellan Härlanda tjärn och Delsjön. Här kan du träna i gym både ute och inne och vara med på gruppträning. Utomhus har vi beachvolleyboll, banor för frisbeegolf och utomhusgym. Här finns också fina motionsspår.

Aktuellt

Instruktör på plats vid Skatås utegym våren 2020

Publicerad 26 mars 2020
Osäker på hur du tränar i ett utegym? Med start i april finns instruktörer på plats flera gånger i veckan på Skatås utegym. Varje tillfälle inleds med ett cirkelträningspass på cirka 30 minuter och därefter finns tid att ställa frågor och få tips.

Personlig träning och hälsotester försvinner från vårt utbud

Publicerad 12 februari 2020
1 mars slutar vi att sälja klippkort för personlig träning och hälsotest. Du som har klippkort på personlig träning kan använda det så länge det är giltigt (giltighetstiden är två år från inköpsdatumet). Du som har bokat ett hälsotest efter 1 mars kan fortfarande göra det.

NYTT Få en kroppsanalys när du bokar gymintroduktion

Publicerad 27 januari 2020
Alla som har ett gymkort får en gratis introduktion till gymmet. Från och med februari ingår också en gratis kroppsanalys då du bland annat får veta din vikt, ditt BMI och hur mycket muskler, fett och vatten din kropp består av. Du kan boka din gymintroduktion på webben eller i vår app.
${loading}