Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Lo Birgersson

Ryaskolan

Välkommen till Ryaskolan

Ryaskolan är en trygg skola där mångfald, jämställdhet och demokrati ger kunskap och lägger grunden för ett livslångt lärande. I mer än 50 år har Ryaskolan funnits som grundskola i Göteborgs stad. Vi erbjuder skola från förskoleklass upp till nian. Vår skola ligger i södra Biskopsgården där vi har naturen som granne. På vår skola går det drygt 500 elever från förskoleklass till och med årskurs nio. Vi är drygt 80 medarbetare.

Aktuellt

Information om förändringar för skolenheter från höstterminen 2021

Publicerad 25 november 2020
Politikerna i grundskolenämnden har beslutat om förändringar för skolenheter som finns på samma adress från att läsåret startar hösten 2021. Ryaskolan berörs inte av beslutet. Läs mer här om varför vi gör förändringarna och vilka skolor som berörs.

Att se eleven och bygga relationer är det viktigaste

Publicerad 23 oktober 2018
Jag tycker att mötet med eleven och se deras nyfikenhet växa är det roligaste med att vara lärare, säger Angelica Lundin. Sedan älskar jag att lära ut mina egna favoritämnen matte, kemi, biologi och fysik.
${loading}