Omklädning och bastu


På Länsmansgårdens motionscentrum finns omklädningsrum för herrar och damer med tillhörande torrbastu. Det finns också separata omklädningsrum för föreningar som hyr fotbollsplanen utanför motionscentrumet.

Omklädning herrar med torrbastu

Omklädningsrum för herrar med duschutrymme och skåp där du kan låsa in dina kläder och personliga tillhörigheter. Du behöver ha med eget lås till skåpet.

I omklädningsrummet finns en torrbastu. Idrotts- och föreningsförvaltningens torrbastur har en temperatur på 80–90 grader. Se bastuns öppettider.

Omklädning damer med torrbastu

Omklädningsrum för damer med duschutrymme och skåp där du kan låsa in dina kläder och personliga tillhörigheter. Du behöver ha med eget lås till skåpet.

I omklädningsrummet finns en torrbastu. Idrotts- och föreningsförvaltningens torrbastur har en temperatur på 80–90 grader. Se bastuns öppettider.

Är ni en förening och vill boka omklädningsrum?

Det finns separata omklädningsrum för föreningar utanför motionscentrumet. Om du vill boka omklädningsrummet, kontakta bokningsenheten på idrotts- och föreningsförvaltningen.

Kontakta vår bokningsenhet genom att fylla i det här formuläret

Trivselregler i omklädningsrum och bastu

För att alla ska trivas och vara trygga är det viktigt att alla visar hänsyn och följer de regler vi har.

Omklädningsrum

Bastu

Duscha alltid innan du bastar och sitt på en ren handduk i bastun.

I bastun får du inte:

  • hälla eller slänga vatten på bastuaggregaten
  • äta
  • använda skönhetsprodukter
  • klippa naglar, fila fötter eller raka dig.

Se film om vad du får och inte får göra i bastun

Animerad film (utan tal) som handlar om vad du får göra och inte i bastun. Filmen visar vem som gör rätt och vem som gör fel. Det är exempelvis inte tillåtet att äta i bastun, klippa naglarna eller sitta på laven utan en handduk. Följ reglerna och visa hänsyn till andra så är du en Poolare.