Foto: Selma Media

Bilder

På denna sidan har vi samlat bilder från vår verksamhet. Detta för att du ska se hur det ser ut hos oss och exempel på vilka arbetsuppgifter och aktiviteter du kan göra här.

Två händer och en datorskärm med text på. En person sitter och skriver en berättelse.Denna aktivitet kallas kultur- och kunskapslyftet. Med den kan du läsa, skriva, jobba med datorn och Lexia.
Foto: Selma Media

En bild på artisten Stevie Wonder och en datorskärm i bakgrunden.

Vi har musikaktivitet. Då fördjupar vi oss i musikstilar, artister och grupper.
Foto: Selma Media

Personer sitter kring ett bord med tidningar på. Det ligger ett papper på bordet som det står "veckans extrauppgift" på.

Två gånger i veckan har vi samhällsaktuell debatt. Då övar vi oss i att komma ihåg och reflekterar kring aktuella frågor.
Foto: Selma Media

En köksbänk med mat på, förpackningar med krossade tomater och olika grönsaker. En spis med en stekpanna och en kastrull med spagetti i.Du kan vara med och laga mat.
Foto: Selma Media

Ett bord med bakredskap på. Det finns ägg, pärlsocker och två sorters kakor. En hand vispar med en visp i bakgrunden.Du kan baka eller njuta av nybakat.
Foto: Selma Media

En hylla med olika spel i. Bland annat Trival Pursuit och Alfapet.Du kan spela spel tillsammans med oss.
Foto: Selma Media

En bild från området kring vår verksamhetslokal.
Foto: Selma Media

Två personer, en ståendes och en sittandes, som har ryggarna vända mot bilden. De blickar ut över ett husområde med röda tegelhus.Vi går på promenader i vårt närområde.
Foto: Selma Media