Tillsammansfestivalen

Tillsammansfestivalen ger dig en chans att mötas, oavsett vem du är eller vilken ålder du har. Att ta del av och få kulturupplevelser är bra för hälsan. Kultur bygger broar av gemenskap mellan människor. Kom till Tillsammansfestivalen, som äger rum mellan 9-10 november 2023.

I samarbete med några av stadens kulturbärare, så som museer och bibliotek, kulturhus med flera presenteras ett kreativt och spännande programutbud. Du som besökare ska känna dig välkommen och inbjuden, utan att behöva fundera om innehållet passar din ålder. Vi hoppas att du kommer att hitta nya kulturupplevelser som skapar nyfikenhet och glädje och att du får dela upplevelser med både gamla och nya bekantskaper. I november återkommer vi med Tillsammansfestivalen på fler platser runt omkring i staden. Välkomna!

Se gärna filmerna om Tillsammansfestivalen, nedan. Har du förslag, idéer, önskemål på aktiviteter, platser eller vill du delta som aktör? Tveka inte att höra av dig till oss, så kan vi prata vidare. 

Ett avtryck inför framtiden
Tillsammansfestivalen 2021 invigdes den 11 november med en drop-in workshop i Kronhuset där Mosaikfabriken erbjöd besökarna att skapa mosaiktavlor. Tavlorna som tillverkades är nu uppsatta på väggarna intill Wieselgrensplatsens hållplats. Ett avtryck inför framtiden. 

Tillsammansfestivalen 2023 bär temat Tillsammans.
Programmet kommer finnas tillgängligt från mitten av oktober 2023.
Vi ses!


Tillsammansfestivalen program 2022