Tillsammansfestivalen

Tillsammansfestivalen ger dig en chans att mötas, oavsett vem du är eller vilken ålder du har. Att ta del av och få nya kulturupplevelser, är bra för hälsan. Kultur bygger broar av gemenskap mellan människor. Kom till Tillsammansfestivalen, som äger rum mellan 10-13 november 2022.

I samarbete med några av stadens kulturbärare, så som museer och bibliotek, kulturhus med flera presenteras ett kreativt och spännande programutbud. Du som besökare ska känna dig välkommen och inbjuden, utan att behöva fundera om innehållet passar din ålder. Vi hoppas att du kommer att hitta nya kulturupplevelser som skapar nyfikenhet och glädje och att du får dela upplevelser med både gamla och nya bekantskaper. I november återkommer vi med Tillsammansfestivalen på fler platser runt omkring i staden. Välkomna!

Tillsammansfestivalen 2021 invigdes den 11 november med en drop-in workshop i Kronhuset där Mosaikfabriken erbjöd besökarna att skapa mosaiktavlor. Tavlorna som tillverkades är nu uppsatta på väggarna intill Wieselgrensplatsens hållplats. Av avtryck för framtiden. 
Titta på filmerna om Tillsammansfestivalen. Har du förslag, idéer, önskemål på aktiviteter, platser eller vill du delta som aktör? Tveka inte att höra av dig till oss, så kan vi prata vidare. 

Tillsammansfestivalen 2022 bär temat Hälsa och är en del av Göteborgs 400-årsjubileum. Kom och dansa, skratta, skapa och lyssna. Läs hela programmet i PDF nedan.
Vi ses!


Tillsammansfestivalen program 2022