Event och representation hålls i Stora och Lilla Börssalen på Börsens översta våning. Foto: Lo Birgersson

Representation och fest


Här har kungligheter som Karl XV och Oscar II dansat till sent på natten och president George W Bush avnjutit middag. Våra ståtliga och varsamt renoverade salar med arkader, kakelugnar och sinnrik stuckatur kan hyras av förvaltningar och bolag inom Göteborgs Stad för representation. Även större företag och organisationer kan hyra lokalerna om ändamålet gynnar staden.

Evenemang utöver det vanliga

Börsen är Göteborgs motsvarighet till Stockholms slott. Här samlas kommunfullmäktige och här tas stadens officiella besök emot. Festsalarna kan också hyras av Göteborgs Stads verksamheter för representation utöver det vanliga, till exempel för att dela ut stipendier, hylla personer som arbetat länge i stadens tjänst med en gratifikationsmiddag, fira ett jubileum eller visa upp staden från sin bästa sida för internationella gäster.

Även större företag och organisationer har möjlighet att anordna evenemang här om ändamålet gynnar staden. Däremot är Börsen är inte bokningsbar för privata eller kommersiella ändamål. Lokalerna hyrs bara ut till företag eller organisationer som följer principen om alla människors lika värde eller det demokratiska styrelseskicket.

Rymmer 350 gäster

Börsens två festsalar rymmer tillsammans 350 gäster. Läs mer om våra lokaler, mat och dryck, utrustning och vad ni behöver göra före, under och efter ert evenemang i menyn till vänster. Här under ser ni när salarna är lediga kvälls- eller dagtid och anmäler ert intresse. Ni kan också chatta med oss eller höra av er på telefon eller via e-post.

Anmäl ert intresse!

Vill ni veta vilka datum och tider festsalarna är lediga, anmäla ert intresse för att boka, få prisuppgifter eller har andra frågor är ni välkomna att höra av er till oss. Mer detaljer om kontrakt, ansvar och bokning hittar ni i Villkor för uthyrning av Börsens festsalar (pdf). Det är viktigt att ni läser igenom dokumentet noggrant innan ni genomför ert evenemang.

Ni når oss på
Telefon: 031-368 04 00
E-post: representationen@stadshuset.goteborg.se

Undrar ni något under ett pågående evenemang kontaktar ni oss på telefonnummer 079-098 34 88.