Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 26 oktober 2020 klockan 14:52 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Ungdomsfullmäktige

Påverka politikerna i Göteborg

Ungdomsfullmäktige består av 101 ungdomar från alla stadsdelar i Göteborg. De är mellan 12-17 år och diskuterar tillsammans olika frågor som rör unga i Göteborg. Ungdomarna bestämmer själva vilka frågor som ska diskuteras. Genom ungdomsfullmäktige har du som är ung möjlighet att påverka kommunens nämnder, styrelser, bolag och förvaltningar.

Aktuellt

Vi och dem? En konferens om rasism, utanförskap och segregation.

Publicerad 18 september 2020
Ungdomsfullmäktige bjuder in till en digital konferens om rasism, utanförskap och segregation. Medverkar gör bland annat Åsa Lindhagen, jämställdhetsminister, unga, politiker, polisen. Det blir även interaktiva inslag och spoken word!

Från 1 oktober kan du registrera dig som kandidat i UF-valet 2020

Publicerad 19 augusti 2020
Har du idéer om hur staden kan bli bättre? Vill du göra skillnad för barn och unga i Göteborg? Då kan ställa upp i valet till ungdomsfullmäktige. För att ställa upp behöver du registrera dig som kandidat. Registreringen öppnar 1 oktober 2020.

UF-bladet extra!

Publicerad 24 juni 2020
Vi i ungdomsfullmäktige har arbetat mer digitalt än någonsin under våren. En sak vi har satsat på för att hålla kontakten är extra nummer av UF-bladet. Inför det här numret har vi checkat av med Göteborgs politiker vad de gör för att unga ska ha det bra i Corona-tider.
${loading}