Fritidsgården på 1200 kvadrat

Fritidsgården ligger i lokalerna på Ungdomens hus 1200 kvadrat intill Frölunda Torg. Hit tar du dig enkelt med spårvagn. På fritidsgården kan du ägna dig åt olika aktiviteter, som musik, dans och måleri, eller bara umgås med andra ungdomar. Det ska vara roligt och utvecklande att komma till gården. Dörren är alltid öppen för föräldrar till ungdomarna.

Göteborgs Stad arbetar tillsammans för att unga ska känna sig välkomna och ha tillgång till hela staden som arena. En meningsfull fritid ger goda levnadsvillkor och ökar ungas förmåga att få inflytande över och påverka sina liv. Fritidsverksamheten arbetar tillsammans med unga och många andra aktörer för att Göteborg ska vara en bra stad för alla unga att leva i.

Alla är välkomna här

  • Fritidsverksamheten är öppen för alla som vill vara med.
  • Fritidsverksamheten bygger på ungas intressen, tillsammans skapar vi en utvecklande och meningsfull fritid.
  • Fritidsverksamheten stöttar unga att göra sin röst hörd.
  • Fritidsverksamhetens kunniga personal skapar trygghet och gemenskap som ger unga bättre förutsättningar i livet.
  • Fritidsverksamheten samverkar för att ge unga fler möjligheter att ta del av hela Göteborgs Stad som arena

På fritidsgården 1200 kvadrat finns möjligheter till replokal om du är intresserad av musik, en ateljé för dig som tycker om att skapa i samt en danssal och en teaterscen.

Vi har öppet på måndagar, onsdagar och fredagar. På torsdagar har vi öppet för dig som vill påverka och arbeta med ungdomsinflytande. 

Hör av dig till oss om du vill starta olika grupper, till exempel ett band eller vara med i olika arrangemang med mera.

Välkommen hit!


Kontaktuppgifter

Telefon och e-post

Telefon
031-366 40 95

Besöksadress

Mandolingatan 47

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.911601369649377,57.653353893061215] }, "properties":{ "title":"Fritidsgården på 1200 kvadrat", "content":"Mandolingatan 47" } }]

Postadress

Box 16
421 21 Västra Frölunda

Öppettider