Träning för unga

Är du ung och vill träna på gym eller testa träningsaktiviteter i grupp? På Idrott & förenings anläggningar finns flera möjligheter till träning för dig som är under 16 år.

Träning för unga, 13  17 år

Från det år du fyller 13 kan du träna på Idrott & förenings anläggningar — på gymmet och genom gruppträningspass. 

För att få träna själv måste du ha:
  • en vuxen som kontaktperson.
  • gått en gyminstruktion(om du vill träna själv på gymmet).
Du bokar instruktionen i receptionen på anläggningen du vill träna på. Från det år du fyller 16 år kan du träna själv på gymmet, utan att gå en gyminstruktion.

Junior — träning i grupp för barn och unga

Junior är till för alla barn och unga mellan 9-13 år som vill testa på olika träningsformer. Utbildade ledare skapar tillsammans med deltagarna en varm och välkomnande stämning för alla som vill vara med. Målet med passen är rörelseglädje och att deltagarna ska blir mer nyfikna på träning. Junior finns inte på denna anläggningen men på Angered ArenaLundbybadet och Slottsskogsvallens idrottscentrum.

Minior

Minior är till för alla barn mellan 6-8 år som vill röra sig i vatten. Utbildade ledare skapar tillsammans med deltagarna en varm och välkomnande stämning för alla som vill vara med. Målet med passen är rörelseglädje och att deltagarna ska öva upp sin vattenvana.  Minior finns idag på Angered Arena.