Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 11 augusti 2020 klockan 15:04 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Eva Johansson

Torslanda bibliotek

Välkommen till Torslanda bibliotek

Torslanda bibliotek ligger i Kulturhuset Vingen på Amhults torg. Här hittar du ett varierat utbud av böcker, ljudböcker, tidskrifter, filmer och dataspel. Vi har en fin och välsorterad barnavdelning. Här finns gott om studieplatser och också ett tystare studierum. Det finns tre lånedatorer och fritt wifi. Du kan även ta del av andra aktiviteter som föredrag, boktipsstunder, sagostunder och barnteater. Eller varför inte bara koppla av en stund i någon av våra fåtöljer med utsikt över dammen. I tidningshörnan kan du bläddra bland våra dagstidningar och tidskrifter. Om inget oförutsett inträffar vad gäller Covid-19, så planerar vi att öppna med bemanning igen den 17 augusti.

Aktuellt

17 augusti

Publicerad 23 juli 2020
Om inget oplanerat händer vad gäller Covid-19, så öppnar vi som vanligt med bemanning den 17 augusti.

Torslanda bibliotek får "meröppet"

Publicerad 19 maj 2020
Från måndagen den 25 maj har biblioteket i Torslanda "meröppet". Det betyder att besökare med speciell behörighet får tillgång till bibliotekets lokaler och utbud under vissa tider, men att det inte finns någon personal på plats för att ge ytterligare service.

Torslanda bibliotek tillfälligt stängt

Publicerad 6 april 2020
Med anledning av de skärpta direktiven från Folkhälsomyndigheten i syfte att minska smittspridningen av Covid-19, och för att säkra bemanningen på biblioteken, har kulturnämnden den 3 april beslutat att stänga sex bibliotek i Göteborg från och med måndag 6 april. Beslutet gäller tills vidare.
${loading}