Om Bagarns

På Bagarns arbetar vi tillsammans med besökarna. Vi vill att du som besöker huset är med och bestämmer.

Bagarns, mötesplatsen i Gamlestaden

Lokalerna är flexibla och vi jobbar tillsammans med dig för att genomföra dina idéer. Inget är omöjligt. Vår primära målgrupp är ungdomar 12-18 år, men dörren är inte stängd för någon. Vi har öppen verksamhet onsdag-torsdag klockan 15-21 och fredag - lördag klockan 15-22 (veckor: 38, 42, 46, 50).

I källaren har vi en fullutrustad replokal samt en studio. I vårt lilla café finns möjlighet att köpa något litet att äta och dricka.

Vad är Kronometern?

Kronometern är en pott pengar för ungdomar i åldern 9-18 år. Om du har en idé på vad du vill göra för dig och andra ungdomar på er fritid så kan du söka pengar hos oss.

Vi som jobbar på Bagarns

Emma Arvidsson, fritidsassistent 

Jag älskar mitt jobb för att jag får möta så många engagerade och fantastiska ungdomar varje dag. Mitt fokus är att fånga upp ungdomars idéer och engagemang och att få jobba i dessa grymma processer tillsammans med dem.

Telefon: 031-365 41 13
E-post: emma.arvidsson@socialnordost.goteborg.se

Fedra Nakhost, fritidsassistent

Jag brinner för att jobba med ungdomar i olika forum där ungdomars röster blir hörda. Jag är intresserad av att lyfta olika viktiga samhällsfrågor som teman i verksamheten tillsammans med våra besökare.

E-post: Fedra.nakhost.hedayati@socialnordost.goteborg.se

Patrik Karlsson, fritidsassistent

Hej, mitt namn är Patrik - åldern är bara en siffra, 196 centimeter lång och jag trivs med jobbet som fritidsledare. Den ena dagen är inte den andra lik. Jag är väldigt idrottsintresserad och har hand om skollaget i fotboll. Genom åren har jag varit väldigt engagerad i Ungdomsfullmäktige. Det är viktigt att ungdomar får vara med och bestämma över sin egen situation och få inflytande i vår stad. Jag gillar att jobba i ”orten”! Favoritlag: Liverpool FC.

Telefon: 031-365 32 53
E-post: patrik.karlsson@socialnordost.goteborg.se

Magnus Wickberg, fritidsassistent

Jag är här för dig som har en idé och vill göra ett projekt, eller lära dig något nytt. På min egen fritid gör jag musik, är DJ och åker skateboard så vill man lära sig något av det är jag rätt person att ta kontakt med. En ny grej som jag börjat intressera mig för är att göra film. Är du också intresserad av det, så kom till mig så lär vi oss tillsammans. Vi ses på Bagarns.

Telefon: 031-365 41 04
E-post: magnus.wickberg@socialnordost.goteborg.se