Vi som jobbar på Bagarns

Här kan du se vilka vi är som arbetar på Bagarns mötesplats.

Emma Arvidsson, fritidsassistent 

Jag älskar mitt jobb för att jag får möta så många engagerade och fantastiska ungdomar varje dag. Mitt fokus är att fånga upp ungdomars idéer och engagemang och att få jobba i dessa grymma processer tillsammans med dem.

Telefon: 031-365 41 13
E-post: emma.arvidsson@socialnordost.goteborg.se

Sofia Aray, samordnare

Se mig gärna som ditt verktyg. Jag är här för att stötta och coacha dig i dina processer. Tillsammans skapar vi din fritid.

Telefon: 031-365 35 29
E-post: sofia.aray@socialnordost.goteborg.se

Fedra Nakhost, fritidsassistent

Jag brinner för att jobba med ungdomar i olika forum där ungdomars röster blir hörda. Jag är intresserad av att lyfta olika viktiga samhällsfrågor som teman i verksamheten tillsammans med våra besökare.

E-post: Fedra.nakhost.hedayati@socialnordost.goteborg.se

Patrik Karlsson, fritidsassistent

Hej, mitt namn är Patrik - åldern är bara en siffra, 196 centimeter lång och jag trivs med jobbet som fritidsledare. Den ena dagen är inte den andra lik. Jag är väldigt idrottsintresserad och har hand om skollaget i fotboll. Genom åren har jag varit väldigt engagerad i Ungdomsfullmäktige. Det är viktigt att ungdomar får vara med och bestämma över sin egen situation och få inflytande i vår stad. Jag gillar att jobba i ”orten”! Favoritlag: Liverpool FC.

Telefon: 031-365 32 53
E-post: patrik.karlsson@socialnordost.goteborg.se

Magnus Wickberg, fritidsassistent

Jag är här för dig som har en idé och vill göra ett projekt, eller lära dig något nytt. På min egen fritid gör jag musik, är DJ och åker skateboard så vill man lära sig något av det är jag rätt person att ta kontakt med. En ny grej som jag börjat intressera mig för är att göra film. Är du också intresserad av det, så kom till mig så lär vi oss tillsammans. Vi ses på Bagarns.

Telefon: 031-365 41 04
E-post: magnus.wickberg@socialnordost.goteborg.se