Om Lilla Butiken

Lilla Butiken är en daglig verksamhet som har öppet fem dagar i veckan. Vi arbetar med butiksarbete, skapar olika hantverk, utför lättare datoruppgifter samt bakar bakverk som vi säljer i butiken. Stort fokus är på butiksarbete som att stå i kassan, prissätta produkterna i butiken och möta kunder. I butiken säljer vi även produkter och bakverk som tillverkas i olika dagliga verksamheter i stadsdelen. Lilla Butiken är en ny verksamhet så du har möjlighet att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Hos oss finns plats för sex deltagare som i sin tur får hjälp av två stödassistenter och en stödpedagog. Lilla Butiken är inte tillgänglighetsanpassad så här krävs det att du är fullt rörlig. Hos oss arbetar vi med lågaffektivt bemötande och har plats för 6–7 deltagare som arbetar heltid.

Vår personal

Vi har två stödassistenter och en stödpedagog hos oss. Det finns även arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska från den kommunala hälso- och sjukvården som kommer till oss vid behov.

Vårt hus

Vi ligger centralt i Majorna, mellan Mariaplan och Jaegerdorffsplatsen. Butiken ligger i markplan och besökarna kommer direkt in i butiken. På baksidan finns lunchrum med mikrovågsugn där du kan värma mat, samt ett aktivitetsrum. I området finns många restauranger, kaféer och mataffärer om du inte har med egen matlåda.

Lokalen är inte tillgänglighetsanpassad så det krävs att du är fullt rörlig.

Resa hit

Vår butik ligger på Slottsskogsgatan 34, närmaste hållplats är Mariaplan eller Jaegerdorffsplatsen. För att åka med kollektivtrafiken till oss, använd Västtrafiks reseplanerare. Det finns möjlighet för färdtjänst att stanna utanför entrén.