Aktuellt på Community center i oktober/november

Publicerad 8 februari 2022

Här är några av aktiviteterna i oktober och november.

Lökplantering i Brunnsbo 10 oktober

Bostadsbolaget, Stena Fastigheter och Community center Brunnsbo bjuder in till att plantera lökar i hela vårt område måndagen den 1 oktober kl. 16-19. Till våren kommer det spraka av färger i rabatterna. Efteråt grillar och minglar vi på uteplatsen. På baksidan av Community center/fritidsgården, Folkvisegatan 14.

Lättlästa böcker

Kom och öva svenska med Johanna och Frida från Backa bibliotek onsdagen den 12 oktober kl. 16-18. Du får låna med dig lättlästa böcker hem. 

Vuxenvandring

Vi fortsätter med vuxenvandring i Brunnsbo för att öka vuxennärvaron i området. Varje onsdag ses vi utanför Folkvisegatan 14 klockan 18. 

Meeting Plays på tisdagar

Välkomna alla vuxna i Brunnsbo! Med dans, samtal och gemenskap möter vi den mörka årstiden och planerar decembers stora ljusfest och ljusparad. Kulturaktören Meeting Plays finns på plats på Community center varje tisdag klockan 17.

Jobbmässa i Brunnsbo 1 november kl. 17-20

Välkommen till höstens jobbmässa i Brunnsbo. Vi bjuder in arbvux, jobbcoacher, Yesbox med flera. Det blir en stunds information och föreläsning. Därefter finns det möjlighet att prata med varandra, ställa frågor och skapa kontakter.

Somalisk dans

På lördagar finns det möjlighet att prova på somalisk dans. Hör av dig till Abdifatah Muhamad om du vill vet mer, på 072-376 12 08.

Backa kvinnoförening

Nu finns det en kvinnoförening i Backa och Brunnsbo! Hör av er till Begard Yunis om ni är intresserade av att veta mer om vilka aktiviteter och föreläsningar som är på gång. Begard Yunis har telefonnummer 0762-62 33 30.

Solidariskt kylskåp

Solidariskt kylskåp (Solikyl) är en öppen och kollaborativ verksamhet för att minska matsvinnet som sker både i hushållen och i mataffärer. Mat delas ut till dig som är över 18 år.

Matutdelning sker utanför entrén på Folkvisegatan 14 på måndagar och fredagar.