Foto: Lo Birgersson

Restaurang och meny

Restaurang och café för boende och besökare.

Måltider

Frukost, lunch och kvällsmål serveras som huvudmål. Mellan måltiderna serveras gemensam fika och kvällsmat för den som önskar det. Lunch och kvällsmål tillagas i köket på boendets entréplan, restaurang Mejram. Övriga måltider tillagas på våningen. Om du behöver, eller har önskemål om, specialkost meddelar du det till personalen på våningen. Du väljer om du vill äta i den gemensamma matsalen eller i din lägenhet. Det går också bra att äta sin lunch i restaurangens matsal mellan klockan 12-14 på vardagar.

Restaurang Mejram

På restaurang Mejram kan du äta en god lunch i trevlig atmosfär. Alla är välkomna till restaurangen, både boende i huset och gäster utifrån.

Här varieras husmanskost med ekologisk inriktning från olika delar av världen. Du kan välja mellan två olika varmrätter. Till lunchen serveras en härlig salladsbuffé som är säsongsanpassad. Dryck och kaffe ingår också i priset. Till soppan på torsdagar ingår dessert. Du kan välja att blanda din egen sallad med kyckling, tonfisk eller räkor om du vill ha ett lättare alternativ. Vi erbjuder även goda smörgåsar och bakverk till kaffet.

Matsedel

Våra veckomatsedlar

Lunchpris

Pensionär 56 kr, inklusive dessert 61 kr
Externa gäster 65 kr, inklusive dessert 70 kr

Öppettider

För att undvika bredare spridning av det nya coronaviruset och för att skydda riskgrupper kommer vi hålla stängt två veckor till en början.
(Lunchserveringen är öppen mellan klockan 12-14 måndagar till fredagar. Stängt röda dagar och helger.)

Kontakt

Telefon till restaurangen: 031-365 85 52