Intill entrén finns restaurang Mejram som är lunchöppen för allmänheten. Där kan du träffa anhöriga och vänner över en bit god mat. I samma lokal är det vissa eftermiddagar och kvällar musikunderhållning och uppträdanden. Foto: Cordovan Communication

Restaurang och meny


Välkommen till bords! På Annedal tillagas all mat på plats i huset och då lunchrestaurangen Mejram är öppen för allmänheten är det lätt för dig att träffa familj och vänner medan ni äter något gott.

Mat och dryck på Annedal

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

All mat tillagas i vårt eget tillagningskök och kommer rykande varm till enheterna. Under vardagarna kan du också välja att äta lunchen nere i restaurangen. Då har du två maträtter att välja på och betalar inget extra eftersom måltider ingår i månadshyran.

Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Om dina anhöriga vill delta i måltiderna rekommenderar vi lunchen i restaurang Mejram. Kaffe finns alltid tillgängligt. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Lunchpriser och måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad.

Veckans meny på vård- och omsorgsboendet

Meny för Annedals Vård- och omsorgsboende

Restaurang Mejram

På restaurang Mejram kan du äta en god lunch i trevlig atmosfär. Alla är välkomna till restaurangen, både boende i huset och gäster utifrån.

Här varieras husmanskost med ekologisk inriktning från olika delar av världen. Du kan välja mellan två olika varmrätter. Till lunchen serveras en härlig salladsbuffé som är säsongsanpassad. Dryck och kaffe ingår också i priset. Till soppan på torsdagar ingår dessert. Du kan välja att blanda din egen sallad med kyckling, tonfisk eller räkor om du vill ha ett lättare alternativ. Vi erbjuder även goda smörgåsar och bakverk till kaffet.

Meny för restaurang Mejram

Följ oss på sociala medier

Vi finns på sociala medier. Genom att följa oss håller du dig uppdaterad om vad vi gör på dagarna. I våra sociala medier kan du även kommunicera med oss, ställa frågor eller dela bilder. Välkommen att följa oss!

Restaurang Mejram Annedals Kök | Facebook

Restaurang Mejram Annedals Kök (@annedals_kok) | Instagram

Kontakta restaurang Mejram

Telefon

Telefon
031-365 85 51

Besöksadress

Carl Grimbergsgatan 11

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.959573058794998,57.69277785110333] }, "properties":{ "title":"Mejrams restaurang", "content":"Carl Grimbergsgatan 11" } }]

Postadress

Box 334
421 23 Västra Frölunda

Fax
031-365 83 19

Öppettider

Funktioner