Till innehåll
Foto: Asbjörn Hanssen

Frejaskolan F-9

Välkommen till Frejaskolan

I en trygg och stimulerande miljö ger vi våra elever goda kunskaper och färdigheter inför fortsatta studier och vuxenlivet. Här ska alla känna sig hemma och vi arbetar aktivt för att skapa trygghet och trivsel. Vi har elever i årskurs F-9 i grundskolan och årskurs 1-9 i grundsärskolan.

Aktuellt

Det viktiga är att eleverna skriver – inte om det är rätt eller fel

Publicerad 12 juli 2022
När eleverna får skriva fritt, då blir inte skrivandet ”farligt”. Och det är viktigare att eleverna skriver än att de skriver allt rätt. Det gäller bara att låta dem få ur sig texter. Karin Wickelgren är förstelärare i svenska på Frejaskolan i Västra Frölunda och har tydliga verktyg.

Låt eleverna skriva fritt utan rätt eller fel

Publicerad 14 mars 2022
När eleverna får skriva fritt, då blir inte skrivandet ”farligt”. Och det är viktigare att eleverna skriver än att de skriver allt rätt. Det gäller bara att låta dem få ur sig texter. Karin Wickelgren är förstelärare i svenska på Frejaskolan och har tydliga verktyg för att få eleverna att skriva.

De håller fritidshemmet öppet

Publicerad 26 juli 2021
Staden har 14 sommaröppna fritidshem för barn vars vårdnadshavare inte kan vara lediga. På Frejaskolan är barnen från hela sydvästra staden.
${loading}