Kalendarium för Göteborgs Stad

Kulturnatta: Trappa ner med Donia, Nemo, Kennet & Ola

Datum, tid och beskrivning

Datum
Fredag 23 oktober
Tid
17:00–18:00
Kostnad
Gratis
Avsluta arbetsveckan med en after work i litteraturens och musikens tecken. Aktuella författare, artister och poeter samtalar, läser och underhåller i Stadsbibliotekets programserie Trappa ner.

Donia Saleh berättar om sin debut Ya Leila – en roman om symbiotisk vänskap. Donia Saleh har gått masterprogrammet i litterär gestaltning vid Akademin Valand.

Nemo Sparding är en 17 årig musiker, sångare och producent som tidigare i år släppte debutalbumet Dear Mind. Han producerar och skriver all sin musik själv i Göteborg.

Poeten Kennet Klemets läser och konstnären Ola Åstrand visar bilder ur sin bok Mörker med glödande kanter (Rojal Förlag). Kennet Klemets är poet och översättare och debuterade 1997 med diktsamlingen År med tretton månar. Ola Åstrand är konstnär med en konst som genomsyras av en samhälls- och civilisationskritik.

Plats: Hörsalen, plan -1

Stadsbiblioteket följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Vi tar in max 50 besökare i salen, varannan rad är avstängd och det är minst två tomma stolar mellan varje sällskap.

Du gör din intresseanmälan här.

Läs mer om vad som gäller på biblioteken här (uppdateras kontinuerligt).

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Stadsbiblioteket på Götaplatsen
Plats
Götaplatsen 3
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.979387427535492,57.697773922174982] }, "properties":{ "title": "Kulturnatta: Trappa ner med Donia, Nemo, Kennet & Ola", "content": "Aktiviteter för Stadsbiblioteket på Götaplatsen" } }]
Nyckelord
Kulturnatta
fotografi
litteratur
poesi
bibliotek
konst
kennet klemets
musik
trappa ner
${loading}