Kurser - testa något nytt

Är du mellan 16-20 år och vill skapa aktiviteter för andra unga på Hisingen? Är du nyfiken på vad det innebär att vara en bra ledare och vill du bli en själv? Eller vill du lära dig mer om vad det innebär att jobba inom räddningstjänsten och andra uniformsyrken? Eller vill du hellre göra egna låtar? Här är kurserna för dig!

Hisingens unga ledare  kursen är pausad sedan 2021

Är du mellan 16-20 år och vill skapa aktiviteter för andra unga på Hisingen? Är du nyfiken på vad det innebär att vara en bra ledare och vill du bli en själv? Det här är kursen för dig! I utbildningen Hisingens unga ledare får du lära dig allt du behöver för att leda en grupp, driva en verksamhet eller skapa ett evenemang - och sedan välja att utveckla och förverkliga din egen idé! Utbildningen ger nya roliga kunskaper så väl som möjlighet till arbetslivserfarenhet, fina referenser och pengar i plånboken.

Ungdomsverksamheten blir bäst när ungdomar själva bestämmer hur den ska vara. Var med och skapa den!

Hisingens unga ledare 2018

 

 Hisingens unga ledare 2019

Kursen är pausad sedan 2021! 

Kontakt: Anna Hildesson

Telefon: 073-950 40 19

E-post: anna.hildesson@socialhisingen.goteborg.se

MBU — Människan bakom uniformen

Människan bakom uniformen (MBU) är en verksamhet där ungdomar får möjligheten att lära känna personer som arbetar inom till exempel polis, räddningstjänst och vaktbolag. Uniformsbärarna får i sin tur lära känna ungdomarna under kepsen. MBU startade i Östra Göteborg och finns nu i flera stadsdelar i Göteborg och i andra städer i Sverige.

Kontakt: Maida Cucovic

Telefon: 0723-224341

E-post: maida.cucovic@socialhisingen.goteborg.se

Musikproduktion

Vill du skapa egna låtar och lära dig hur du producerar musik? På vår mötesplats på Myntgatan finns en studio där du kan boka in dig. Kontakta oss för mer information.

Kontakt: Olle Mossberg

E-post: olle.mossberg@socialhisingen.goteborg.se

Telefon: 0767-249203