Oscar Fredriksskolan och Skutehagsskolan har gått vidare till semifinal i Vi i femman

Publicerad 25 mars 2022

Åtta klasser deltog i kvartsfinalerna. Fyra gick vidare till semifinal. Skolorna som har gått vidare till semifinal är Lackarebäcksskolan 5A, Oscar Fredriksskolan 5A, Skutehagsskolan 5C och Vällsjöskolan 5A.

Oscar Fredriksskolan kommer att möta Vällsjöskolan i semifinalen tisdagen den 29 mars och Skutehagsskolan möter Lackarebäcksskolan i semifinalen onsdag den 29 mars.

En av mina elever sa: det här måste vara en av de bästa presenterna man kan få som lärare. Och ja, det kan jag absolut hålla med om. Jag är jättestolt över mina elever. In Inte bara för att de är så klipska utan också för att hela klassen peppat varandra och även visat ödmjukhet gentemot det laget de vann över, säger Frida Finndin på Oscar Fredriksskola.

Vår lärare Frida har förberett hela klassen bland annat genom quiz och att vi lyssnat på tidigare avsnitt av Vi i femman, säger en av eleverna som deltog i kvartsfinalen i onsdags.

Nu håller hela grundskoleförvaltningen tummarna för våra skolor Oscar Fredriksskolan och Skutehagsskolan i semifinalen den 29–30 mars.