Foto: Lo Birgersson

Röster om oss


Här kan du läsa citat från några av de män som haft kontakt med Kriscentrum för män.

"Kriscentrum för män har räddat mig. Utan detta hade jag aldrig klarat mig!"

"Bra att ni finns. Det har varit ett jättestort stöd att kunna gå till er och samtala."

"Har känts som en trygg punkt i tillvaron. Blivit lyssnad på och fått möjlighet att se min egen situation utifrån."

"Jag har fått en helt annan syn på hela mitt liv och allting har blivit bra. Sedan har jag ett underbart bemötande av min kontaktperson. Kunde inte vara bättre."

"Tack för bra stöd, gott bemötande och att jag sågs som den jag var och för den jag är. Det finns många män därute som skulle behöva stödet, inte för att de är våldsamma, men för att få stöd i att vara en modern man. Det är fasiken inte lätt."

"Stödja män i kris är synnerligen viktigt för relationer i sin helhet till kvinnor, barn och övriga i sin närhet. Det måste vara enkelt och ges stöd men en gång när krisen oftast är som störst. För en del män kan det vara ett tungt steg att söka hjälp, risken är att man inte fångar upp dessa i tid. Ju tidigare behandling desto mindre resurskrävande på sikt."

"Mycket bra samhällsservice som hjälpt och kommer att hjälpa många familjer/män till ett bra resultat i svårlösta problem. Personligen har jag blivit mycket bra omhändertagen som styrkt mig både privat och i yrkeslivet. Stort tack!"

"Proffsigt bemötande. Helhetstänkande."

"Under tiden jag varit hos er har jag känt att allting blivit mycket bättre i mitt liv. Har även känt att det är skönt att ha denna ventil och få prata med någon som kan förstå och det är en viktig del för oss män. Tack för att ni finns och orkar med oss. Kram."