Restaurang och meny

Maten lagas av Granlidens kök med mottot "med smör, grädde och kärlek". Du kan varje dag välja mellan två alternativ, och om du vill äta i den gemensamma matsalen eller i din lägenhet.

Maten lagas med kärlek

Maten lagas av Granlidens kök med mottot "med smör, grädde och kärlek". Menyerna är varierade med fisk, kött och vegetariska rätter. Varje dag i veckan finns två alternativ till middagen att välja mellan. Som trevlig avslutning på middagen kan du avnjuta en god dessert. Den som behöver specialkost får givetvis detta.

Menyn finns att läsa på enheternas anslagstavlor, på Granlidens digitala informationstavla i entrén samt i appen ”Omsorgen”.

Du bestämmer själv var du vill inta din måltid, i matsalen eller i din lägenhet. Du äter frukost när du själv önskar på morgonen. Vi serverar middag klockan 14.00 och kvällsmat klockan 18.00. Tiderna kan anpassas vid behov. Mellanmål och nattmål serveras när du själv önskar. Kaffe, te och frukt finns alltid att tillgå.

Maten som serveras i äldreomsorgen

Bra mat ger god hälsa och ska vara en källa till glädje och njutning. För att må bra behöver du äta och dricka tillräckligt. Det är också viktigt att äta bra för att hålla sig frisk och kunna återhämta sig efter en sjukdom.

Här kan du läsa mer om maten inom äldreomsorgen i Göteborgs stad.