Café Medborgarn

Vill du fika under ditt besök i Medborgarhuset? Eller behöver du beställa fika till ett möte i Medborgarhuset? Då är du välkommen in till oss på Café Medborgarn.

Vilka är vi?

Café Medborgarn är en daglig verksamhet som tillhör stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg. Caféet ligger längst in i Medborgarhuset. Du följer bara skyltarna för att hitta in till oss.

På Café Medborgarn arbetar ett antal deltagare och två handledare. Några av personerna som arbetar här kommer till oss för en kortare arbetsträning innan de ska prova på annat. Andra kan behöva mer stöd och tycker att daglig verksamhet är ett bra alternativ för dem.

Handlederna har ansvaret att se till att arbetsbelastningen blir lagom för deltagarna. Detta kan innebära att vi ibland måste säga nej till beställningar eller ställa in planerad lunch. Det här beror på att både antalet deltagare och antalet beställningar kan variera. Vi gör alltid vårt yttersta!

Praktisk information om oss

Hos oss kan du bland annat köpa smörgåsar, kakor och drickor. Du kan också göra beställningar till möten som äger rum i Medborgarhuset. Vi kan då ordna vagnar med kaffe, te kakor och frukt. Vi serverar lunch varje dag.

För bästa möjliga service är det viktigt för oss med planering. Om du ska beställa fika till ett möte bör denna göras i så god tid som möjligt och senast 2-3 dagar innan planerat möte.

Caféets öppettider är följande:
Måndag 8-13.30
Tisdag till fredag 8-14

Vissa dagar stänger vi tidigare på eftermiddagen på grund av möten och planeringstid.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Då kan du ringa till oss!