Foto: Selma Media

Om oss

Vi är en daglig verksamhet som är belägen i Backa. Hos oss får du göra varierande arbetsuppgifter men också odla och arbeta med kreativt skapande. Allt utifrån dina behov och förutsättningar.

Deltagare och personal

Vi har plats för tio deltagare i vår dagliga verksamhet.

Hos oss arbetar tre stödassistenter och det finns tillgång till en stödpedagog när det finns behov för det . Personalen är utbildad inom teckenspråk.

Arbetssätt och metoder

Här skapar vi ett schema tillsammans med dig så att du ska få bästa möjliga förutsättningar. Schemat utgår från vad du vill göra.

För att säkerställa att det vi gör fungerar bra för dig genomför vi en träff med en pedagog från en annan verksamhet kvartalsvis. Du får också fylla i en enkät varje år för att berätta vad du tycker om vår verksamhet.

Resa hit

Du hittar oss på bottenvåningen i ett flerfamiljshus i Backa.

Du tar dig enkelt hit med buss och kliver av vid hållplats Backa kyrkogata. Därifrån är det en kort promenad till oss. Om du kommer med bil finns det parkeringsmöjligheter nära oss. Kommer du med serviceresor blir du avsläppt i nära anslutning.

Inomhusmiljö

Vi har ett stort och ett mindre aktivitetsrum. I nära anslutning finns kök och lunchrum tillsammans. Du bestämmer själv om du vill ha med dig egen mat eller beställa från närliggande storkök.

Det finns en större toalett men den är dessvärre inte anpassad för dig som har rullstol.

Utomhusmiljö

Vår verksamhet ligger i ett lugnt och bilfritt område med närhet till fina promenadstråk.

Vi har en grusad uteplats som vi är på när vädret tillåter. Då äter vi gärna utomhus, spelar boule eller grillar. På uteplatsen odlar vi både blommor och grönsaker.

I närheten finns matvaruaffärer om du vill gå och handla din lunch.