På gång för barn och föräldrar

Här kan du se vad som händer för barn på biblioteken! Välkommen till biblioteken på sagostunder, sångstunder, babymassage och workshops. Det mesta som händer på biblioteken har fri entré.

Titta i vårt kalendarium så ser du vad som är aktuellt just nu.

Anmäl dig på biblioteket

Välkommen in till biblioteken och anmäl dig till våra arrangemang. När du vill anmäla dig vänder du dig till det bibliotek som ordnar arrangemanget. På biblioteken kan du också hitta programblad, där du ser vad som är på gång.

Anmäl dig direkt på webben

Till många arrangemang kan du anmäla dig via webben. Då behöver du ett bibliotekskort. Om du inte har ett sådant kan du skaffa ett bibliotekskort hos oss. Klicka dig vidare till det arrangemang du vill veta mer om. Där hittar du uppgifter om dess innehåll, tid, plats, eventuell avgift samt om du behöver föranmäla dig.

Logga in på ditt bibliotekskonto, fyll i antal önskade platser och klicka ok. I vissa fall kan du inte boka fler än 1 plats. Har du uppgett en e-postadress skickas en bekräftelse på din bokning dit. När du är inloggad på ditt bibliotekskonto kan du se dina bokningar på samma sida som du ser dina bibliotekslån.