Foto: Jessica Ohliw

Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning

Aktuellt

 • Välkommen till Örgryte-Härlanda stadsdelsnämnds sammanträde den 28 maj

  Publicerad 24 maj 2018

  Stadsdelsnämndens politiker kommer bland annat besluta om vilka föreningar som får föreningsbidrag i årets andra ansökningsomgång. Politikerna kommer också att få höra muntliga redovisningar om bland annat resultaten från elevhälsoenkäten. Klockan 17 kan du ställa frågor till politikerna under ”allmänhetens frågestund” och därefter börjar det officiella mötet, då du har rätt att närvara men inte yttra dig. Mötet hålls i Stora salen i Kulturhuset Kåken, Kålltorpsgatan 2.

 • Så här behandlar Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning dina personuppgifter

  Publicerad 21 maj 2018

  Dataskyddsförordningen (DSF) börjar gälla den 25 maj och är till för att förhindra att din personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i dataskyddsförordningen eller annan lag.

 • Citys löparskola får ungdomar att röra på sig

  Publicerad 3 maj 2018

  Fysisk aktivitet är en viktig faktor för en ung människas hälsa, men det är långt ifrån alla ungdomar som rör på sig tillräckligt. För att öka intresset och lusten till träning finns i Örgryte-Härlanda en särskild satsning för högstadieelever: Citys löparskola.