Göteborgs Stad

Självservice, e-tjänster

Hitta och välj hemtjänst

Från och med 1 februari kan du som har beviljats hemtjänst själv välja utförare.

Hitta och välj hemtjänst

Aktuellt

Ditt dricksvatten kan lukta annorlunda mellan 13 och 25 mars. Detta beror på ett underhållsarbete på Lackarebäcks vattenverk. Vattnets kvalitet i övrigt påverkas inte.

Lite stöd på vägen!

Kom och se vår utställning 23 april - 4 maj på Örgryte-Härlanda bibliotek. Syninstruktörerna ger tips, råd och nya strategierför en mer fungerande vardag

Föräldrautbildningen Steg-ett ut

Är du förälder till en ung person med funktionsnedsättning i Göteborg? Föräldrautbildningen Steg- Ett ut har tagits fram i samverkan mellan föräldrar och professionella. Utbildningen består av fem tillfällen med fokus på den unges vuxenblivande

Kalendarium

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Har du lust att delta i en bokcirkel? Vill du läsa en bok och sedan samtala om den med andra? Stadsbiblioteket och många av stadsdelsbiblioteken erbjuder bokcirklar av olika slag och på flera språk, lättläst och för alla åldrar. Ta reda på vilken bokcirkel som passar just dig!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg