Göteborgs Stad

Göteborgs Kulturkalas 14-19 augusti

Träffa nya människor, känn rytmen och upplev massor av kultur tillsammans! Du är varmt välkommen till göteborgarnas kulturkalas - det är öppet för alla och helt gratis.

Självservice, e-tjänster

Anmäl enkelt avhjälpta hinder

Har du upptäckt hinder i den offentliga miljön när du rör dig ute på stan? Du kan anmäla denna typ av hinder via appen

Anmäl hinder

Aktuellt

Folkbiblioteken i Göteborg samlas i Trädgårdsföreningen under Europride och Kulturkalaset för att ge liv till en Regnbågsbibbla för barn, unga och föräldrar. Kolla in dagens queerbok, lyssna på live-podd, gå på seminarier med kända hbtq-profiler eller läs en saga för ditt barn.

Vattensituationen i Göteborg

Trots värmen är Göteborgs vattentillgång normal och det är inte bevattningsförbud i Göteborg. I nuläget kan göteborgarna använda vattnet som vanligt.

Semestra hemma i sommar

Som göteborgare behöver man inte åka långt för härliga upplevelser på semestern. Här är utflyktstips för en sommarvecka med nya pärlor blandat med välkända utflyktsmål.

Val 2018

Den 9 september är det val i Sverige. Då röstar vi för att välja representanter till Sveriges riksdag samt till kommun- och landstingsfullmäktige runt om i landet.

Kalendarium

Under sommarlovet händer massa roligt i Göteborg. Kalendariet är fullt med sommaraktiviteter för barn och unga. Nästan allt är gratis!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg

Extern webbplats

Val 2018