Göteborgs Stad


Hitta en ny favoritsport och träffa svenska olympier! Tillsammans med föreningar i Göteborg kan du testa allt från fäktning och parkour till rugby och friidrott. Låna skridskor och ta en tur på isen! Olympic Day är öppet för alla barn och unga.

1 200 göteborgare får svara på hur nöjda de är med sin stad. Syftet är att skaffa mer kunskap för att kunna förbättra vår kommunala service.

Göteborgs Stad växer för att ge plats åt fler göteborgare och göra vardagen enklare med närhet till service, kultur och kollektivtrafik. Ta del av de stora stadsutvecklingsprojekten som utvecklar vår stad.

Göteborgs Stads officiella film berättar om staden nu och framåt. Filmen finns på svenska och engelska, i en kort och en lång version, med och utan text. Filmen finns även teckenspråkstolkad.


Direktnummer ska förbättra servicen till äldre

Fel på faktura, avboka hemtjänstbesök, kontakta biståndshandläggare? Nu behöver du som är äldre i Västra Hisingen bara komma ihåg ett enda telefonnummer när du behöver hjälp med dina äldreomsorgsärenden: 031-365 09 09.

Publicerad 27 september 2016

Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Gillar du att bowla, spela bingo eller vill du börja använda dator. I Göteborg har du som senior ett stort utbud av aktiviteter att välja bland. Aktiviteterna är öppna för alla och gratis.

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.


Extern webbplats

goteborg.com