Göteborgs Stad

Foto: Lo Birgersson

Nu finns storpantarmaskinen Pantamera Express i Kretsloppsparken, Alelyckan ÅVC. Här tömmer du enkelt hela säckar med både burkar och PET-flaskor i ett fack.

Göteborgs Stad växer för att ge plats åt fler göteborgare och göra vardagen enklare med närhet till service, kultur och kollektivtrafik. Ta del av de stora stadsutvecklingsprojekten som utvecklar vår stad.

Göteborgs Stads officiella film berättar om staden nu och framåt. Filmen finns på svenska och engelska, i en kort och en lång version, med och utan text. Filmen finns även teckenspråkstolkad.


Besök Eldoradofestivalen 31 augusti

Kom och upplev en dag med musik och festligheter. Vi öppnar upp till en dag full av aktiviteter för personer med intellektuell funktionsnedsättning boende i Göteborg

Publicerad 23 augusti 2016

Måndag 29 augusti kör Farligt avfall-bilen igen!

Nu är det dags att lämna lampor, elektronik, färg, kemikalier och annat farligt för återvinning. Du kan också lämna fungerande prylar och hela kläder till Emmaus lastbil. Måndag 29 augusti startar FA-bilens hösttur.

Publicerad 24 augusti 2016

Beslut i notisform från kommunstyrelsens möte 24 augusti 2016

En utvecklingsenhet för socialtjänsten som bland annat ska säkra att invånarna får likvärdiga insatser oavsett var i staden de bor. Det var ett av de ärenden som kommunstyrelsen fattade beslut om på höstens första möte. Här kan du läsa fler beslut.

Publicerad 24 augusti 2016

Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Gillar du att bowla, spela bingo eller vill du börja använda dator. I Göteborg har du som senior ett stort utbud av aktiviteter att välja bland. Aktiviteterna är öppna för alla och gratis.

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.


Extern webbplats

goteborg.com