Göteborgs Stad

Toppmötet påverkar både politik och trafik

Göteborgs Stads verksamheter fungerar som vanligt, men var beredd på trafikstörningar fredag 17 november i samband med EU-mötet.

Självservice, e-tjänster

Lämna inkomstuppgift för förskola

Det är nu dags att förnya din inkomstuppgift för barnomsorgsavgiften. Klicka på länken nedan för att komma till e-tjänsten där du förnyar dina inkomstuppgifter.

Länk till mer information

Aktuellt

Kalendarium

Har du lust att delta i en bokcirkel i höst? Vill du läsa en bok och sedan samtala om den med andra? Stadsbiblioteket och många av stadsdelsbiblioteken erbjuder bokcirklar av olika slag och på flera språk, lättläst och för alla åldrar. Ta reda på vilken bokcirkel som passar just dig!
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg