Göteborgs Stad

Här kan du fira valborg!

Välkommen att fira in våren med vårtal, brasa, sång och musik tillsammans med andra i Göteborg.

Självservice, e-tjänster

Boka sjösättning

Nu kan du som har vinteruppläggningsavtal enkelt boka din sjösättningstid via Grefabs e-tjänst.

Boka sjösättning

Aktuellt

Vattenläcka i Kortedala 26 april

En stor vattenläcka i Kortedala natten till torsdag 26 april gjorde att många hushåll blev utan vatten eller fick dåligt tryck i ledningarna. Reparationsarbete pågår och de flesta hushåll fick tillbaka vatten i kranen på morgonen 26 april. Vattnet kan vara missfärgat men är inte farligt att dricka. Bor du i Kortedala och har missfärgat vatten ska du låta vattnet rinna tills det blir klart.

Felparkingsavgifter på allmän platsmark, ungdomsfullmäktiges konferens om psykisk ohälsa bland unga och Göteborgsförslag om levande bottenvåningar i kommunhuset Traktören var tre av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om onsdagen den 25 april. Här kan du läsa fler beslut.

Torsdagen den 31 maj invigts Kvillestråket vid Kvilleplatsens nya dansbanan med festligheter i form av dans, musik, uppvisningar, prova-på workshops och mycket mer.

Kalendarium

Välkommen att fira in våren med vårtal, brasa, sång och musik tillsammans med andra i Göteborg.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Har du lust att delta i en bokcirkel? Vill du läsa en bok och sedan samtala om den med andra? Stadsbiblioteket och många av stadsdelsbiblioteken erbjuder bokcirklar av olika slag och på flera språk, lättläst och för alla åldrar. Ta reda på vilken bokcirkel som passar just dig!
Är du senior och gillar sång- och musikunderhållning? Här har vi samlat platser där du och din närstående kan komma och ta en fika och lyssna på fin underhållning.

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg