Göteborgs Stad

Göteborgs Kulturkalas 16-20 augusti

Träffa nya människor, känn rytmen och upplev massor av kultur tillsammans! Allt är gratis.

Självservice, e-tjänster

Fritidsbåt, båtplats, gästhamnar

Är du intresserad av båtplats i någon av Göteborgs kommunala fritidshamnar? Läs mer och ansök direkt på webben.

Om fritidsbåt, båtplats, gästhamnar

Aktuellt

Här slänger du ditt skräp

Under våren har det placerats ut ett tjugotal nya papperskorgar och sorteringsstationer på olika platser i Göteborg. Årets nyheter är en Bigbelly-papperskorg och sopsorteringsstationer.

Hitta din idrott under Olympic Day

Under Olympic Day den 23-24 september är barn och unga välkomna till Liseberg för att prova olika idrotter, utmana sig själva, träffa olympiska förebilder och ha roligt.

Mindre förskolegrupper, förstärkt trygghetsarbete och billiga hyresrätter – det är några av satsningarna i Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiets budget för 2018, som antogs av kommunfullmäktige 19 juni 2017.

Kalendarium

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg