Göteborgs Stad

Självservice, e-tjänster

Hitta och välj hemtjänst

Från och med 1 februari kan du som har beviljats hemtjänst själv välja utförare.

Hitta och välj hemtjänst

Aktuellt

Ditt dricksvatten kan lukta annorlunda mellan 13 och 25 mars. Detta beror på ett underhållsarbete på Lackarebäcks vattenverk. Vattnets kvalitet i övrigt påverkas inte.

Lite stöd på vägen!

Kom och se vår utställning 23 april - 4 maj på Örgryte-Härlanda bibliotek. Syninstruktörerna ger tips, råd och nya strategierför en mer fungerande vardag

Föräldrautbildningen Steg-ett ut

Är du förälder till en ung person med funktionsnedsättning i Göteborg? Föräldrautbildningen Steg- Ett ut har tagits fram i samverkan mellan föräldrar och professionella. Utbildningen består av fem tillfällen med fokus på den unges vuxenblivande

Flunsåsparken är Lundbys egen folkpark, som varje sommar bjuder in till ett gediget program fyllt av underhållning och arrangemang för hela familjen. Nu har Flunsåsparken röstats fram till Årets turistmål 2017 i kategorin folkpark.

Kalendarium

Nu är det dags för ett härligt påsklov med både ledighet och möjligheter till olika aktiviteter.Du kan till exempel gå på Pokémonjakt eller skapa påskdekorationer..
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg