Lämna förslag på trygghetsskapande åtgärder i Majorna-Linné!

Publicerad 26 februari 2018

Majorna-Linné stadsdelsnämnd genomför nu en medborgarbudget på temat trygg­hetsskapande åtgärder. Alla som bor, verkar eller vistas i stadsdelen kan lämna förslag på hur budgeten ska användas.

Mellan den 1 mars och 9 april kan du lämna in förslag på åtgärder som kan bidra till ett tryggare Majorna-Linné.
­- Vi vill visa att vi menar allvar med att vi vill att invånare i Majorna-Linné ska få påverka vad pengarna ska gå till. Därför har vi öronmärkt 500 000 kronor för medborgarbudget. Då vet både vi och de som deltar att vi kan göra verklighet av en del av förslagen säger nämndens ordförande Bosse Parbring, MP.
Temat är trygghetsskapande, varför valde ni det?
- Trygghetsfrågorna är aktuella i hela Göteborg, men framför allt är det viktigt i den egna stadsdelen. Alla känner sig inte trygga i Majorna-Linné. Vi vill veta mer om vad och hur vi kan förbättra för invånarna i stadsdelen, säger nämndens vice ordförande Marie Louise Hänel Sandström, M.

Du kan läsa mer om Medborgarbudget 2018 på goteborg.se/majornalinne under rubriken Påverka. Stadsdelsnämnden ordnar även ett antal träffar och en chatt om medborgarbudet och trygghetsfrågor.

Träffar:

1 Mars 2018 klockan 17-19: Dialogträff på biblioteket på Naturhistoriska museet. Få en bild trygghetssituationen i Majorna-Linné, lämna dina förslag och prata om trygghet tillsammans med dina politiker i stadsdelen.

13 mars 2018 klockan 10-12: Dialogträff på Linnéstadens bibliotek, Första Lång­gatan 28 A. Prata med oss och lämna dina förslag.

20 mars 2018 klockan 14-16: Dialogträff på Biblioteket i Majorna. Prata med oss och lämna dina förslag.

Chatt:

26 mars 2018 klockan 18-19: Chatt. Hur skapar vi ett tryggare Majorna-Linné? En länk till chatten publiceras samma dag på goteborg.se/majornalinne under rubriken Aktuellt.

Du kan även mejla in ditt förslag till medborgarbudget@majornalinne.goteborg.se.
Lämna ditt bidrag senast 9 april!