Besök vår beta-sajt

Just nu gör vi om goteborg.se så att webbplatsen ska fungera bra oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta.

På vår beta-version av goteborg.se kan du se hur den kommer att se ut. Du kan även lämna synpunkter.

Gå till beta-sajten

Webbinnehållsvisning

Actions

Aktuellt från Göteborgs Stad

Fastighetskontoret fortsätter sitt uppdrag med temporära bostäder. För att genomföra det bidrar stora delar av Göteborgs Stad i arbetet. Hur det går och vad som händer kan du läsa mer om här.

Publicerad 23 maj 2016

Nästa steg för en ny arena, fler båtplatser och utredning om en äldreombudsman. Det var några av de ärenden som kommunstyrelsen fattade beslut om på mötet 18 maj. Fler beslut kan du läsa här.

Publicerad 18 maj 2016

Med anledning av artikelserien i Göteborgs Posten om sjukfrånvaro och arbetsmiljö i Göteborgs Stad berättar HR-direktör Karin Åhström om några av satsningarna som görs inom detta område.

Publicerad 12 maj 2016

Du som har stöd från äldreomsorgen måste en gång om året redovisa dina inkomster. Nu kan du göra din anmälan om ändrad inkomst direkt via självservice på webben.

Publicerad 6 april 2016

Hösten 2015 var unik i Göteborgs historia. Aldrig tidigare har så många flyktingar kommit till staden under så kort tid. Se filmen som visar arbetet på Göteborgs Centralstation och den goda samverkan som bidrog till att flyende människor fick ett mer värdigt och rättssäkert mottagande i Göteborg.

Publicerad 28 april 2016

Nu kan du lämna lampor, elektronik, färg, kemikalier och annat farligt avfall till farligt avfall-bilen. Du kan också lämna fungerande prylar och kläder till Emmaus följebil. Här kan du se när bilen stannar i dina kvarter.

Publicerad 1 april 2016
Complementary Content
${loading}