Besök vår beta-sajt

Just nu gör vi om goteborg.se så att webbplatsen ska fungera bra oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta.

På vår beta-version av goteborg.se kan du se hur den kommer att se ut. Du kan även lämna synpunkter.

Gå till beta-sajten

Webbinnehållsvisning

Actions

Aktuellt från Göteborgs Stad

Hösten 2015 var unik i Göteborgs historia. Aldrig tidigare har så många flyktingar kommit till staden under så kort tid. Se filmen som visar arbetet på Göteborgs Centralstation och den goda samverkan som bidrog till att flyende människor fick ett mer värdigt och rättssäkert mottagande i Göteborg.

Publicerad 28 april 2016

Vilka av Göteborgs simhallar besöker du och vad gör du där? Vad skulle göra att du besökte simhallarna oftare? Vad tycker du är viktigast att satsa på framöver? Svara på webbenkäten och bidra till Göteborgs stads utredning om framtidens behov av bad- och simanläggningar!

Publicerad 8 april 2016

Du som har stöd från äldreomsorgen måste en gång om året redovisa dina inkomster. Nu kan du göra din anmälan om ändrad inkomst direkt via självservice på webben.

Publicerad 6 april 2016

Från 4 april kan du lämna lampor, elektronik, färg, kemikalier och annat farligt avfall till farligt avfall-bilen. Du kan också lämna fungerande prylar och kläder till Emmaus följebil. Här kan du se när bilen stannar i dina kvarter.

Publicerad 1 april 2016

Just nu kommer många flyktingar till Sverige och Göteborg. Vad kan du som bor i Göteborg hjälpa till med? Här har vi samlat information om hur du på olika sätt kan bidra.

Publicerad 4 september 2015

Funderar du på hur Göteborgs Stad arbetar med flyktingmottagande och ensamkommande barn? Vi har satt ihop en lista med frågor och svar som du kan läsa för att få veta mer.

Publicerad 22 september 2015
Complementary Content
${loading}