Långa kötider när du ringer Göteborgs Stad

Publicerat: 12 oktober 2015 klockan 09:12

Har du svårt att komma i kontakt med Göteborgs Stads kontaktcenter på telefon? Vi har bytt telefonisystem och på grund av tekniska problem är kötiderna längre än normalt.

Det finns många olika sätt att kontakta Göteborgs Stad

Webbinnehållsvisning

Actions

Aktuellt från Göteborgs Stad

Funderar du på hur Göteborgs Stad arbetar med flyktingmottagande och ensamkommande barn? Vi har satt ihop en lista med frågor och svar som du kan läsa för att få veta mer.

Publicerad 22 september 2015

Just nu kommer många flyktingar till Sverige och Göteborg. Vad kan du som bor i Göteborg hjälpa till med? Här har vi samlat information om hur du på olika sätt kan bidra.

Publicerad 4 september 2015

Nu kan du ansöka om plats på äldreboende via vår självservice på webben. Göteborgs Stads digitala tjänster ska förbättra servicen för dig som bor, besöker eller driver företag i Göteborg. Vi vill ge dig en enklare vardag och underlätta för dig att ta del av stadens tjänster.

Publicerad 1 oktober 2015

Under perioden 14-22 oktober genomför marinen en stor övning längs västkusten, tillsammans med bland andra Kustbevakningen, Sjöfartsverket och andra maritima aktörer.

Publicerad 7 oktober 2015

Priset delas varje år ut till personer eller organisationer som gör betydelsefulla insatser för en hållbar värld. Välkommen att delta i prisutdelningen. Det är gratis och öppet för alla.

Publicerad 13 oktober 2015

Det är risk för längre kötid när du ringer till Göteborgs Stad.

Publicerad 7 september 2015
Complementary Content
${loading}