Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Arena 29

  Kommunal, Majorna-Linné
  Inriktning: ungdomssatsningen

  Arena 29 är en kreativ och kulturell mötesplats för dig mellan 16 och 20 år i Göteborg. Verksamheten styrs av ungdomars egna initiativ. Här kan du starta projekt och få utlopp för din kreativitet. Vi erbjuder arrangemangslokal för till exempel teater, dans och konserter. Det finns även kafé, ateljé, replokaler och mötesrum. Alla idéer och tankar är välkomna. Arena 29 har alltid öppet för dig eftersom du har möjlighet att få en egen nyckel. Om du vill träffa oss kan du skicka ett mejl för att boka en tid med oss, arena29@goteborg.se.

  Öppettider

  Arena 29 har alltid öppet för dig eftersom du har möjlighet att få en egen nyckel. Om du vill träffa oss kan du skicka ett mejl för att boka en tid med oss, arena29@goteborg.se
 • Fritid i Centrum

  Kommunal, Centrum

  Fritid i centrum handleder, lotsar och stöttar ungdomar, som bor eller rör er i stadsdelen centrum, i projektidéer och tankar. Vi riktar oss till ungdomar i åldern 13 år och uppåt.  Våra lokaler ligger på Vallgatan 9. Desvärre ligger de på andra våningen och har tyvärr ingen hiss. Den är alltså inte tillgänglighetsanpassade för fysikskt funktionsvarierade! Men som innan kommer vi också ut och möter er där det passar er bäst.

 • Fängelset

  Kommunal, Örgryte-Härlanda
  Inriktning: ungdomssatsningen

  Fängelset är till för dig mellan 16 och 25 år och bor i Göteborg. Det är era ideer och tankar som ligger till grund för Fängelsets verksamheter. Mycket av arrangemangen och aktiviteterna här på Fängelset styrs av er som deltar. Fängelset har alltid öppet för dig eftersom du har möjlighet att få en egen nyckel. Här finns en arrangemangslokal för till exempel teater och konserter. Våra utrymmen och aktiviteter är dock inte låsta till specifika platser eller saker. Alla idéer och tankar är intressanta. Vi kan kanske inte alltid gå hela vägen, men vi ska verkligen försöka.

  Öppettider

  Fängelset har alltid öppet för dig eftersom du har möjlighet att få ett eget passerkort. Om du vill träffa oss kan du skicka ett mejl för att boka en tid med oss.
 • KulturAtom

  Kommunal, Angered

  KulturATOM ligger i Angered Centrum. Vi är ett levande kulturhus och en mötesplats för ungdomar från 13 år. Du hittar oss i samma byggnad som Blå Stället och Angeredsgymnasiet. Våra verksamheter är dans, DJ:ing, musikinspelning i studio och replokalsverksamhet. Du kan även göra egna arrangemang i samarbete med oss i våra lokaler. Vi samarbetar med Kulturskolan i Angered och lokala föreningar.

  Öppettider

  Tisdagar 16-21 öppen verksamhet
  Onsdagar 16-21 riktad verksamhet
  Torsdagar 16-21 öppen verksamhet
  Varannan fredag (jämna veckor) 16-21 öppen verksamhet
 • Radar72

  Kommunal, Östra Göteborg
  Inriktning: ungdomssatsningen

  Radar 72 är ett ungdomens hus på 1300 kvadratmeter. Huset är fullt av unga och vuxna samt aktiviteter och möjligheter. Husets innehåll ändras allt eftersom nya ungdomar kommer med sina tankar och idéer. Unga ska själva kunna inspireras, föreslå och genomföra aktiviteter. Begränsningarna är få och möjligheterna är många.

  Öppettider

  Måndag klockan 17-21 öppen verksamhet
  Tisdag klockan 17-21 riktad verksamhet
  Torsdag klockan 17-21 riktad verksamhet
  Söndag klockan 14-20 öppen verksamhet
 • Unga påverkar

  Kommunal, Angered

  Unga påverkar arbetar för att öka barn och ungas möjlighet att påverka och vara delaktiga. Vi stödjer bland annat Angereds ungdomsråd, Unga rådet, MBU, Trivselvärdarna och Unga stadsutvecklare. Vi arbetar även med metodutveckling och processledning av arbetsgrupper och nätverk. Unga påverkar finns på Unga stället i Angereds centrum. Har du idéer eller funderingar, hör av dig! Vi hjälper dig att göra din röst hörd.

  Öppettider

  mån 16-19
  tis-fre 9-17.30
 • Ungdomens hus 1200 Kvadrat

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo
  Inriktning: ungdomssatsningen

  1200 Kvadrat är en träffpunkt för ungdomar i sydvästra Göteborg. I fokus står kultur, kurser och arrangemang. Initiativen ska alltid komma från ungdomarna själva. Det kan vara allt från att åka i väg på ungdomsutbyte, driva klubbar i huset, ordna konserter till att sy eller designa olika saker.

 • Ungdomssatsningen Hisingen

  Kommunal, Lundby

  Ungdomssatsningen Hisingen finns till för ungdomar från 16 år. Vi kan hjälpa dig som är ung att hitta intressanta verksamheter och föreningar eller stötta dig i att starta egna aktiviteter och projekt. Ungdomssatsningen Hisingen har även en pengapott varifrån ungdomar kan söka pengar för att genomföra projekt.

  Öppettider

  Kontakta någon av ungdomskonsulenterna om du har en idé om aktiviteter eller vill träffas.
 • Ung i Norra Hisingen

  Kommunal, Norra Hisingen

  Fritid inom Norra Hisingens stadsdelsförvaltning har skapat en ny enhet som riktar sig till dig mellan 16-18 år.