Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Kriscentrum för kvinnor

  Kommunal
  Inriktning: barn och unga, kvinnor

  Kriscentrum för kvinnor är en resurs för våldsutsatta kvinnor och eventuella medföljande barn. Vi kan erbjuda dig skyddat boende, stödjande samtal och hjälp till dina barn. Du kan ringa vår jourtelefon dygnet runt, året om: 031-367 93 80.

  Öppettider

  Samtalsmottagningen har öppet 8-16.30. Vår jourtelefon kan du ringa dygnet runt, året om.
 • Kriscentrum för män

  Kommunal
  Inriktning: män

  Kriscentrum för män vänder sig till dig som har problem i dina nära relationer. Vi erbjuder dig individuella samtal när det gäller kris i förhållandet, svårigheter vid separation, föräldraskap, utövande eller utsatthet för våld. Vi erbjuder två olika gruppbehandlingar. En grupp för dig som utsatt andra för våld och aggression och en grupp för dig som vill utveckla dig i ditt föräldraskap.

 • Utväg barn

  Kommunal
  Inriktning: barn och unga

  Om du är barn i en familj där någon vuxen är hotfull eller slår den andra kan du vända dig till Barnahus Göteborg. Hos oss får du träffa och prata med någon utomstående som förstår hur du har det och andra som har det som du.

 • Utväg kvinnor

  Kommunal
  Inriktning: kvinnor

  Om du är kvinna och lever eller har levt tillsammans med en partner som utsätter dig för någon form av våld kan du vända dig till Kriscentrum för kvinnor. Hos oss får du möjlighet att berätta och få råd och stöd i hur du kan gå vidare. För att komma till Kriscentrum för kvinnor tar du spårvagn 2 till Brunnsgatan.

 • Utväg män

  Kommunal
  Inriktning: män

  Kriscentrum för män vänder sig till dig som har utsatt din partner för våld eller hot om våld. Hos oss får du möjlighet att samtala kring och reflektera över ilska, aggression och våld. Kriscentrum för män ligger på gångavstånd från Brunnsparken.