Länk till sidan
Dalheimers Hus Träffpunkt

Webbinnehållsvisning

Actions

Kultur på Dalheimers hus

Person som dansar under klubbkvällen.

Kultur är en naturlig del av husets verksamhet. Vi vet att kultur är friskvård, och att gemensamma kulturupplevelser bidrar till möten mellan människor, oavsett livssituation och tar bort barriärer och fördomar. Dessutom vet vi att om man har roligt tillsammans så mår man bättre, både till kropp och själ.

Det kan vara en finstämd sopplunch på dagen, och på kvällen kan hela huset svänga till tonerna av rockmusik på Klubb Dalheimer. En annan gång kan storbandsjazzens vänner få njuta, eller så kan du befinna dig på en resa i bilder från något av världens alla hörn. Gemensamt är att i huset utan trösklar är alla välkomna!

Du kan se bilder från vårens kulturprogram på facebook.

Dalheimers hus på facebook.

Planerade kulturaktiviteter hösten 2015

Äntligen höst! Vi är laddade och har laddat upp med mängder av kultur och nöjen. Nya program kan dyka upp. Så se till att få all information om vad som händer i huset. Gilla oss på Facebook, hämta information i receptionen, ha koll på vår hemsida och titta upp vår ljusskylt när du passerar huset. Där hittar du också allt om våra föreläsningar. 

Kulur och nöjeskalendern 2015

Köpa biljetter

Biljetter köper du i vår reception på Slottsskogsgatan 12. Du kan boka på länken under varje kafé eller klubb aktivitet. Du kan också ringa till receptionen på telefon 031-367 97 52. 

Du kan också skicka e-post till Thomas Kollberg så lägger han undan biljett till dig.
 

2 december Kafé Dalheimer – Vinprovning

Denna gång ska Roberth Elf ta oss i druvorna Primitivos och Zinfandels värld. Som alltid serveras lämpligt tilltugg och som alltid måste vi ha föranmälan. Biljett ska vara köpt senast 27 november.

Provningen börjar 18.30 Entré: 225 kronor

Program till Vinprovningen

Anmäl dig här

16 december Kafé Dalheimer – Vinterquiz

Vi rundar av säsongen med ett vintrigt quiz med ett stänk av jul. Thomas Kollberg ställer frågor och Bo Andersson står för det musikaliska.

Kaféet öppnar 18 Quizet börjar 18.30 Fri entré

Gallerivägg

Nya möjligheter. Nya upplevelser. Nya intryck. Det som aldrig ändras är vår ambition att vara ett hus för alla, enligt vårt motto: Dalheimers hus – huset utan trösklar. Vi vill roa, ibland oroa, väcka känslor, men aldrig vara tråkiga.

Om du vill visa världen din konst, så bokar du plats på Fritz gallerivägg. Kontakta Thomas Kollberg 0707-85 46 03 eller Stefan Ganestam 0767-70 89 46.

Kontakta oss.

Ring Dalheimers hus reception 031-367 97 52 så kopplar de dig vidare.

Thomas Kollberg konferens- och kultur- sammordnare
Tony Ulfbratt chef för kulturen

Senast uppdaterad 2015-11-30
Complementary Content
${loading}