Vatten och avlopp

Vi ser till att drygt en halv miljon göteborgare har rent, friskt dricksvatten i kranen, dygnet runt, året runt. När du har använt vattnet leder vi bort det och renar det på ett miljöriktigt sätt.

För dig som bor inom ett vattenskyddsområde

I Göteborg finns det vattenskyddsområden för våra dricksvattentäkter Göta älv, Delsjön och Rådasjön. Bor du inom något av dessa områden gäller särskilda regler för bland annat biltvätt och oljecisterner.

Titthålet i Korsgatan

Det första du gör på morgonen är troligen att tända ljuset och vrida på kranen. Med Titthålet i Korsgatan vill vi visa det arbete som gör det möjligt att få el och vatten till våra hus och lägenheter i Göteborg.

Vems är brunnen?

Här kan du se vem som har ansvar för vilken gatubrunn. Ser du att något är fel med brunnen så är vi tacksamma om du kontaktar den förvaltning eller det bolag som står under respektive bild på brunnslock. Namnen är aktiva mejllänkar eller kontaktformulär.

Kretslopp och vattens kundservice

Här hittar du kontaktuppgifter till oss, samt information om våra tjänster och abonnemang, hur du gör om du ska bygga nytt, flytta eller vill göra en felanmälan. Här finns också information om störningar och ändringar, samt länkar till våra e-tjänster.