Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen
Personer sitter runt ett kaffebord.

Mötesplatser

I Göteborg finns det ett brett utbud av fritidsgårdar, mötesplatser och träffpunkter. Dessa platser är öppna för alla som vill träffa nya och gamla vänner, delta i aktiviteter eller lära sig nya saker.

Träffpunkter för dig med funktionsnedsättning

Här finns platser där du kan träffa andra, uppleva arrangemang eller delta i någon aktivitet på dina egna villkor för dig med behov av särskild anpassning.

Träffpunkter och mötesplatser för äldre

På stadens mötesplatser för seniorer har du möjlighet att umgås med andra och delta i aktiviteter, utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Andra mötesplatser

Amerika huset, illustration

Regnbågshuset

Regnbågshuset är en mötesplats för alla inom hbtqi-communityt i Göteborg. Här kan du möta, arrangera och skapa tillsammans med andra. Regnbågshuset är öppet varje tisdag, onsdag och torsdag kl 14-17 samt första helgen varje månad kl 10-18. Varmt välkommen!

Person som dj:ar, illustration
Omsorg och stöd

Hälsofrämjande och förebyggande för seniorer

Hos oss kan du umgås med andra på våra mötesplatser och dagverksamheter. Vi har även praktisk och rådgivande service i form av fixartjänst och syninstruktörer, enskilda stödsamtal genom anhörigstöd och mycket mer.

Uppleva och göra

Bibliotek

Det finns alltid ett bibliotek nära dig, digitalt och i din del av staden. Du är välkommen till vilket du vill, oavsett var du bor.

Omsorg och stöd

Aktivitetshus

Aktivitetshusen vänder sig till göteborgare från 18 år som lever med psykisk ohälsa eller psykisk funktionsnedsättning och som önskar stöd i sin återhämtning.

${loading}