Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Logga in i Kulturskolans e-tjänst

Här kan du som är deltagare och vårdnadshavare logga in i Kulturskolans e-tjänst. Du kan se ditt schema och även kommunicera med din lärare.

Länk till inlogg

Logga in i Kulturskolans e-tjänst

Du kan också välja att skriva in https://svgoteborg.speedadmin.dk/ i din webbläsare.

Avsluta eller anmäla igen

I kulturskolans e-tjänst kan du avsluta din plats eller anmäla dig igen till nästa läsår. Du som har sökt till kulturskolan men ännu inte fått en plats kan också logga in och då kan du se vilket ämne/vilka ämnen du har sökt till.

Kommunicera med lärare

I kulturskolans e-tjänst kan du som deltagare kommunicera med din lärare. I lektionsplattformen kan din lärare dela planeringar, material och dokument med dig.

Kontrollera kontaktuppgifter

Det är viktigt att kontaktuppgifterna till både dig som deltagare, sökande och vårdnadshavare är aktuella så att kulturskolan kan kontakta dig när det behövs. Du kan själv ändra dina uppgifter när du är inloggad.

Logga om med BankID

Du loggar in med BankID (vårdnadshavare eller äldre deltagare). Om du är elev på en kommunal grundskola kan du logga in med de uppgifter du använder när du loggar in på din skoldator eller på ditt Google-konto. Om du är elev på en gymnasieskola eller fristående grundskola kan du logga in manuellt med användarnamn och lösenord.

Kontakta kulturskolan om du har problem med att logga in.

Kontakta Kulturskolan

Kontakta oss om du har synpunkter eller frågor om Kulturskolan.

${loading}