Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Byta ämne eller kurs i Kulturskolan

Du som står i kö till Kulturskolan eller redan är deltagare kan välja att byta ämne eller kurs. Här hittar du information om hur du gör det.

Byta ämne eller kurs

Informationen gäller både om du vill ändra ämne eller kurs i din ansökan eller om du vill ändra ämne eller kurs som deltagare i Kulturskolan.

Du måste skicka in en ny ansökan via Kulturskolans e-tjänst där du ansöker till det nya ämnet eller kursen som du önskar att få en plats i.

Därefter gör du följande:

  • Gäller ändringen en ansökan så avregistrerar du din tidigare ansökan till det ämne eller den kurs som du inte längre är intresserad av. Detta gör du via Kulturskolans e-tjänst.
  • Gäller ändringen ett ämne eller en kurs som du går i avanmäler du ditt befintliga ämne och inväntar platserbjudande till det nya ämne eller kurs som du har ansökt till.

Kontakta Kulturskolan

Har du synpunkter eller frågor om så kan du kontakta Kulturskolan.

${loading}