Till sidans huvudinnehåll

Kulturskolan

Kulturskolan finns för dig som är mellan 6 och 19 år och vill göra något roligt och kreativt på din fritid. Vi har kurser där du lär dig att spela ett instrument, sjunga, dansa, arbeta med film, spela teater och mycket mer.

Relaterad information

Ansökan till Kulturskolan är stängd

Ansökan stängd och öppnar igen den 1 juli. Välkommen med din ansökan då!

Kontakta Kulturskolan

Hör av dig till oss om du har frågor och funderingar.

Det här är Kulturskolan

Här kan du läsa mer om Kulturskolans verksamhet, vårt uppdrag och våra olika typer av kurser.

Logga in i Kulturskolans e-tjänst

Här kan du som är deltagare och vårdnadshavare logga in i Kulturskolans e-tjänst. Du kan se ditt schema och även kommunicera med din lärare.

Lovaktiviteter

Vill du göra något kul på lovet? I Kulturskolans lovprogram hittar du många kreativa aktiviteter att välja mellan. Det är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är mellan 6-19 år.

Öppen verksamhet

Kulturskolan har öppen verksamhet under hela året där du kan testa olika kurser och aktiviteter och se vad du gillar. Till dessa behöver du inte anmäla dig utan det är bara att dyka upp.All öppen verksamhet är gratis, även material ingår.

För dig med funktionsnedsättning

För dig med funktionsnedsättning har vi riktade och anpassade kurser. Vi anpassar utifrån dina förutsättningar och behov så långt som möjligt. Här kan du delta helt på egen hand, men det finns även kurser där vårdnadshavare eller ledsagare deltar.

Information in other languages

Learn about Kulturskolan in different languages.

Kulturskolans integritetspolicy

Här kan du läsa om hur Kulturskolan behandlar dina personuppgifter.

Aktuellt i Kulturskolan

Här hittar du nyheter från Kulturskolans verksamheter. Vi varvar reportage som berättar om vardagen i verksamheterna med information om vad som är på gång hos oss.

I fokus

Öppen verksamhet i Kulturskolan

Kulturskolan har öppen verksamhet under hela året där du kan testa olika kurser och aktiviteter och se vad du gillar. Till dessa behöver du inte anmäla dig utan det är bara att dyka upp.

Kulturskolans lovaktiviteter

Vill du göra något kul på lovet? I Kulturskolans lovprogram hittar du många kreativa aktiviteter att välja mellan. Det är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är mellan 6-19 år.

Nyheter från Kulturskolan

Uppdatera din ansökan till Kulturskolan

2024-06-11

Du som står i kö till Kulturskolan har under våren fått information om att du behöver uppdatera din ansökan för att behålla din plats i kön. Vi har haft tekniska problem som har gjort att vi inte har kunnat skicka ut instruktionerna i början av juni, som det var tänkt. Det är snart löst och då kommer du att få information om hur du uppdaterar din ansökan.

Massor av lovaktiviteter med Kulturskolan

2024-05-27

Snart börjar sommarlovet och den långa, härliga sommaren. Vill du göra något kreativt, kul eller kanske prova något helt nytt under lovet? Nu har Kulturskolan fyllt på med massor av olika aktiviteter för barn och ungdomar.

Kulturskolan deltar på ParaPuls-festivalen

2024-05-22

ParaPuls-festivalen är en del av årets Kulturkalas och riktar sig till barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

${loading}