Till sidans huvudinnehåll

Kulturskolan

Kulturskolan finns för dig som är mellan 6 och 19 år och vill göra något roligt och kreativt på din fritid. Vi har kurser där du lär dig att spela ett instrument, sjunga, dansa, arbeta med film, spela teater och mycket mer.

Relaterad information

Ansök till Kulturskolan

Ansökan långa kurser för höstterminen 2024 stängd och öppnar igen den 1 juli. Ansökan till våra korta kurser är öppen - välkommen med din ansökan!

Kontakta Kulturskolan

Hör av dig till oss om du har frågor och funderingar.

Det här är Kulturskolan

Här kan du läsa mer om Kulturskolans verksamhet, vårt uppdrag och våra olika typer av kurser.

Logga in i Kulturskolans e-tjänst

Här kan du som är deltagare och vårdnadshavare logga in i Kulturskolans e-tjänst. Du kan se ditt schema och även kommunicera med din lärare.

Lovaktiviteter

Vill du göra något kul på lovet? I Kulturskolans lovprogram hittar du många kreativa aktiviteter att välja mellan. Det är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är mellan 6-19 år.

Öppen verksamhet

Kulturskolan har öppen verksamhet under hela året där du kan testa olika kurser och aktiviteter och se vad du gillar. Till dessa behöver du inte anmäla dig utan det är bara att dyka upp.All öppen verksamhet är gratis, även material ingår.

För dig med funktionsnedsättning

För dig med funktionsnedsättning har vi riktade och anpassade kurser. Vi anpassar utifrån dina förutsättningar och behov så långt som möjligt. Här kan du delta helt på egen hand, men det finns även kurser där vårdnadshavare eller ledsagare deltar.

Information in other languages

Learn about Kulturskolan in different languages.

Kulturskolans integritetspolicy

Här kan du läsa om hur Kulturskolan behandlar dina personuppgifter.

Aktuellt i Kulturskolan

Här hittar du nyheter från Kulturskolans verksamheter. Vi varvar reportage som berättar om vardagen i verksamheterna med information om vad som är på gång hos oss.

Relaterad information

Öppen verksamhet i Kulturskolan

Kulturskolan har öppen verksamhet under hela året där du kan testa olika kurser och aktiviteter och se vad du gillar. Till dessa behöver du inte anmäla dig utan det är bara att dyka upp.

Kulturskolans lovaktiviteter

Vill du göra något kul på lovet? I Kulturskolans lovprogram hittar du många kreativa aktiviteter att välja mellan. Det är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är mellan 6-19 år.

Nyheter

Ansökan till Kulturskolan är stängd fram till sommaren

2024-04-19

Under våren 2024 gör vi ändringar i Kulturskolans digitala system. Vi kommer bland annat att bygga om vår digitala kurskatalog där vårt kursutbud finns. Under tiden vi gör det kommer ansökan till Kulturskolan att vara stängd.

Kulturskolan ska nå unga med funktionsnedsättning

2023-10-23

Under höstlovet erbjuder Kulturskolan en mängd olika aktiviteter för barn och unga. Alla aktiviteter finns på Göteborgs Stads kalendarium. Det blir sång, musik och mycket mer.

Barn i Kulturskolan får låna instrument gratis

2023-09-12

Alla barn som går i Kulturskolan i Göteborgs stad kan låna instrument gratis i fyra terminer.

${loading}