Till sidans huvudinnehåll
Folktom 25-metersbassäng i Angered Arena.

Bad- och simhallar

Runt om i Göteborg finns simhallar för dig som vill lära dig att simma, motionssimma, simträna, leka, hoppa eller rehabträna.

Hitta bad- och simhallar

Du som vill motionssimma, simträna, leka, hoppa och rehabträna i Göteborg har flera simhallar att välja på. Under sommaren har Lundbybadets utomhusbassäng och Lilla Amundöns bad öppet.

Lär dig simma i Göteborg

Vill du lära dig att simma?  Simundervisning är en del av skolans uppdrag, men det finns också många föreningar och andra aktörer som har simskolor för barn och unga. Till dig som är vuxen erbjuder Göteborgs Stad gratis simundervisning.

Fri badentré för pensionärer och barn

Pensionärer som bor i Göteborg har gratis entré till simhallen på vardagar före klockan 14. Barn, upp till det år de fyller 12, har gratis entré till simhallen i sällskap av en badande vuxen.

Tvätta dig innan badet - bli Poolklar

Är du poolklar? Tvätta dig ordentligt med tvål före badet så hjälper du till att hålla bassängen fräsch. Dessutom slipper du lukten av klor på din kropp och i håret efter badet.

Trivselregler i simhallen

För att alla ska trivas under sitt besök i simhallen har vi trivselregler som gäller för alla besökare. Det är viktigt att du följer trivselreglerna, om du inte gör det kan du bli tvungen att lämna anläggningen och får då inte tillbaka entréavgiften.

Relaterad information

En person skjuter en boll i ett mål i en sporthall.

Boka idrottsanläggning

Här hittar du allt om hur du gör för att boka tid i simhall, priser och annat som är bra att veta när du bokat.

Lundbybadets utebassäng.

Lundbybadets utomhusbad öppnar 1 juni

På Lundbybadet kan du motionssimma, bada och plaska i det glittrande vattnet hela sommaren. För minstingarna finns en plaskpool och du kan också spela fotboll eller beachvolleyboll på det inhägnade området. För att besöka utebadet måste du boka plats.

${loading}