Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen
Folktom 25-metersbassäng i Angered Arena.

Bad- och simhallar

Runt om i Göteborg finns simhallar för dig som vill lära dig att simma, motionssimma, simträna, leka, hoppa eller rehabträna.

Hitta bad- och simhallar

Du som vill motionssimma, simträna, leka, hoppa och rehabträna i Göteborg har flera simhallar att välja på. Under sommaren har Lundbybadets utomhusbassäng och Lilla Amundöns bad öppet.

Lär dig simma i Göteborg

Vill du lära dig att simma? Göteborgs Stad erbjuder inte längre simundervisning, men det finns många privata aktörer som jobbar för att öka göteborgarnas simkunnighet.

Fri badentré för pensionärer och barn

Pensionärer som bor i Göteborg har gratis entré till simhallen på vardagar före klockan 14. Barn, upp till det år de fyller 12, har gratis entré till simhallen i sällskap av en badande vuxen.

Tvätta dig innan badet - bli Poolklar

Är du poolklar? Tvätta dig ordentligt med tvål före badet så hjälper du till att hålla bassängen fräsch. Dessutom slipper du lukten av klor på din kropp och i håret efter badet.

Trivselregler i simhallen

För att alla ska trivas under sitt besök i simhallen har vi trivselregler som gäller för alla besökare. Det är viktigt att du följer trivselreglerna, om du inte gör det kan du bli tvungen att lämna anläggningen och får då inte tillbaka entréavgiften.

Relaterad information

En person skjuter en boll i ett mål i en sporthall.

Boka idrottsanläggning

Här hittar du allt om hur du gör för att boka tid i simhall, priser och annat som är bra att veta när du bokat.

${loading}